• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım yaaa o kadar heyecanlandım ki birden gözlerim doldu inşşşş.hayırlısıyla rabbim hepimize nasip etsin ayyy çok heyecanlandım :16::16::16:

aminnn canım inş..bişey kalmamış canım bitmiş tedavin hayırlısı olsun inş.. önce sen ver güzel haberleri bize :16::16::16:

canım ben pazar günü 10 :30 da orda olucam ama bilemem belki pazarteside çağırılar eğer olursam neden olmasın nurme de orda :)))))

İlk günden sonra 2 gün ara veriyorlar sonra her gün çağırıyorlar kuzum. Görüşün kızlar :46:

Amin inşaallah canım.
Sen bir doğur fındıklarını görmeye geleceğim :16:

canım benim herzaman buyur gel beklerim :16::16::16:

Hastane topiktekilerin buluşma noktası :1:

Ben de gelmek istiyorum :52:

canım bence sende atla gel okadar uzak sayılmazsın biryerde oturur muhabbet ederiz :)))

aaa evet kızlar randevularınız kaçta..
ama benim bellideğil henüz gelip gelmeyeceğim inş. gelirim :)))

biz p.tesi sabah 5 te yola çıkacağız kısmet olurda yolu bulursak :1: 11-12 gibi hastanede oluruz..sizlerin kata.

Hastane topiktekilerin buluşma noktası :1:

bencede incim bir köşe orası çok müsait o köşe bizim olsun
ne güzel olur ya ben bugün iki kişiyle tanıştım ama kk yokmuşlar
aysunay bari karanfil takta tanıyayım seni canım yada ben takıyim:74:

Ben de gelmek istiyorum :52:

sende gel cnm uzak mı eviniz:10:

biz de görüşebiliriz inşallah gerçi kızların kaçta orada olacağı belli dğeilmiş:44:

biz p.tesi hastanede bekçi gibi baya duracağız :1: 11 gibi orada oluruz randevu 2 de..orada olan olursa çok isterim tanışmayi:16:

bencede incim bir köşe orası çok müsait o köşe bizim olsun
ne güzel olur ya ben bugün iki kişiyle tanıştım ama kk yokmuşlar
aysunay bari karanfil takta tanıyayım seni canım yada ben takıyim:74:

Kız kk'yı mı sordun :1:
Karanfil deyince aklıma Canan geldi, kulakları çınlasın :1: Nur Hanım'a demiş karanfil taktım İnci'yle birbirimizi öyle tanıyacağız :1:

Mikro aklıma çakırın sana yazdığı mesaj geldi :1:
Senin deneme sayını duyunca seninle tanışmak istiyorum mikrooo yazmıştı :)

İlk günden sonra 2 gün ara veriyorlar sonra her gün çağırıyorlar kuzum. Görüşün kızlar :46:

Size buluşun diyorum da buluşursanız ve ben gelemezsem çatlarım :9:

canım sana maaaaşalllaahhhh diyorum nerden geldi aklına şimdi ama sen yazınca bende hatırladım o zaman pazartesi sende gellll buluşalımmm ne dersin

Aklımı çeldiniz he :1:
Durun bakayım pazartesi sabah kayınvalidemin göndereceği erzakları almaya gideceğiz otogara, oradan eve. İşimiz erken biterse geleyim inşaallah :16:

Kız kk'yı mı sordun :1:
Karanfil deyince aklıma Canan geldi, kulakları çınlasın :1: Nur Hanım'a demiş karanfil taktım İnci'yle birbirimizi öyle tanıyacağız :1:

evet ya sordum belki tanıdık olur diye okuyoruz ama üye değiliz dediler
incim kız zaten kayınvalidemden sıra gelmiyorki ben konuşayım
sanki o tedavide buluşmada oda olursa şaşırmayın heeeee:)))))
bol bol dua eder size

bol bol dua eder size

Üye olun deseydin :1:
Anam kayınvaliden de mi geliyor :1:
Ayy büyük duası almak çok güzeldir :16:

bol bol dua eder size

canım sen bugün hastanedemiydin eğer evetse kaç gibi

şimdi benim kafam karıştı...nasıl olacak buluşma:48::48:..

hastaneyi bilmiyorum ki şurada otururuz desem:1:

kırmızı karanfil fena fikir değilmiş nurme:1:

Üye olun deseydin :1:
Anam kayınvaliden de mi geliyor :1:
Ayy büyük duası almak çok güzeldir :16:

canım valla ben tek başıma gelip gidiyorum hem eşimin hem de benim ailemden gelmek istediler ama ben gerek yok dedim :)))

şimdi benim kafam karıştı...nasıl olacak buluşma:48::48:..

hastaneyi bilmiyorum ki şurada otururuz desem:1:

kırmızı karanfil fena fikir değilmiş nurme:1:

aaa canım hemen telden gireriz nete ben şurdayım sen nerdesin yada araşırız :)))

canım valla ben tek başıma gelip gidiyorum hem eşimin hem de benim ailemden gelmek istediler ama ben gerek yok dedim :)))

aaa canım hemen telden gireriz nete ben şurdayım sen nerdesin yada araşırız :)))

En güzeli canım. Benim eşim ikinci denemeden sonra hastaneye gittiğimizde geriliyorum demişti. Nur Hanım'la konuşmuştuk biraz, elinden geldiğince yalnız gelmeye çalış dedi. Zaten ikinci denemede bir ilk gün bir opu bir de transfer günü gelmişti.

çok saol sümeyye görmemişim valla ben dedim ücresiz diye bir anda mikro sorunca tereddüt yaşadım acaba ücretlimi diye

şimdi anladım işte çok saol cevabın için

evet ücretsiz :52::52::52::52::52::52::52:

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun 5 denemeni nerde yaptın hiç tutunma olmadımı sorun ne
ay çok soru sordum kusura bakma :1:

canım saol.5 denemin 2 si ankara tüp bebek 1 brüksel tüp 2 si antalya tüp sonuncusu iptal oldu tedavim.sorun dahah çok sperm de sayı kalite morfolojı sorunu var embriyola ilerlemiyo.ilk denememde sadece biyokimyasal gebelik oldu okadar..........

Back
X