Bebeklerin durumunun iyi olmasına çok sewindim inş tez zamanda kilolarını da alırlar Allah yardımcıları olsun inş sağlıkla büyüsünler
hilburcum Derinle Denizin güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun kucağına aldığında bütün ağrılar ağlamalar unutulur çok öpüyorum seni Allah yar ve yardımcın olsun
Mikrom mesajını yeni görebildim ben de yolladım telfn numaramı cok ıyı dusunmussun cansın.
Transfer olacak canlarım allah bebeklerınızden hiç ayırmasın inş Kucağınıza almayı nasip etsin
Tedavideki arkadaşlarım sonu bebişli olsun stres yapmayın ve en önemlisi umutsuz olmayın
E beni soracak olursanız
çok şükür şuan bulantılar dışında bir sorun yok bazen kasık ağrıları tutuyor buna da şükür diyorum
haftaya kontrol günümüz 14 yada 15 şubat hastaneden telefon beklıyoruz. O zaman ayrıntılı yazarım sıze yıne. Hep aklımdasınız ve dualarımdasınız hepiniz SİZİ ÇOKK SEVİYORUZZ

hilburcum Derinle Denizin güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun kucağına aldığında bütün ağrılar ağlamalar unutulur çok öpüyorum seni Allah yar ve yardımcın olsun
Mikrom mesajını yeni görebildim ben de yolladım telfn numaramı cok ıyı dusunmussun cansın.
Transfer olacak canlarım allah bebeklerınızden hiç ayırmasın inş Kucağınıza almayı nasip etsin
Tedavideki arkadaşlarım sonu bebişli olsun stres yapmayın ve en önemlisi umutsuz olmayın
E beni soracak olursanız