kızlarrr 15 tanesi döllenmişşşşş
bunlardan 6 tanesi 1.kalite,7 tanesi 2.kalite ,2 taneside 1 gün geriden geliyormuş.5. güne bekliycez dedi .o zamana kadar belki gelişimlerini durduranlar olabilir dedi. şimdilik herşey yoluında dedi.çok duygulandım yine yaaa(((
mikrommmm ne güzel bir haber bu cok mutlu oldum Allah hayırlı saglıklı snaa tutunacak evlat nasip etsin ins ne güzel Allah ın izni ile hem ikiz olacak sonra dondurulmus kalacak ohhhhhh ne guzel masallah diyelim
sormayın arkadaslar ya basıma gelenı
taşınma halındeyız aynı apartmanda baska bı daıreye tasııoruz
ev sahıbımız turdugumuz daıreyı satmıs satın alan kısı de çarsamba gunune kadar anahtar ıstıyorum dıye tuturdu
evım berbat durumda kayınvalıde kauınpeder ve annem sagolsunlar tasıdılar ama evım berbatr ınternetı yenı baglattımondan yoktum
uff yaae
bu dagıhıklıgın ıcınde zor duruyorum
ınternet geldı allahtan da
ev işlerini görmezden gelmeye calısıyorum
evde tekım eşimişte
ıstırahatlıyım bu h afta
işte böyle
canım Allah yardımcın olsun aman ev işini boşver sen kendine dikkat et bebişlere dikkat et ev işi yapılmasada olur azıcık dagınık oluverin inş hayırlı haberlerini bekliyoruz
:))) anneler ya her zaman zayıf görürler ben tam 56 kilo oldum evlendiğim zaman 43 kiloydum hala zayıfsın diyor
kızlar benim genetik sonuçlar çıkmış hepsi referans değerleri arasındaymış eşimin ablası hemşire o almış sonuçlarımı çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı artık allahım eşimede şifa verir inş. martı bekleyemiceğim galiba haftaya sonuçları göstermeye gideceğim ordada söylicm hemen başlayalım diye
denturcum gozunaydın cok sukur diyelim hadi artık haberlerini bekliyoruz bencede beklemeden hemen basla bizde guzel haberlerini alıp mutlu olalım umut dolalım
herkese tünaydın dun bomboştu burası bgn sabahtan baslamıssınız kaynatmaya bakalım aksama kadar kac sayfa birikecek