Memorial Hastanesinin Hamis Bayanlari

Canim ben daha yeni negatif sonucunu aldim en az 2 ay ara vermeyi dusunuyorum hem beden acisindan hemde psikolojik acidan biraz kendimi toparlayim baslicam canim sen ne zaman basliyosun tedaviye ?

canim cok gecmis olsun uzulme ALLAH buyuktur insallah birgun bizimde guzumuz guler burda mujdeli haberi birbirimize veririrz .bizimki seneye haziran veya temuzda tr gidecegiz ozaman tekrar denemek istiyoruz.

slm arkadaslar

biz 4 kez yurt disinda denedik iki kez de türkiyede--
simdi 7 denem icin memoriala gittik--co culture icin parca alindi
simdi adetim gelmesini bekliyorum--o zaman gene bir denemeye baslicaz
allahim insallah bu sefer bi pozitif veriri de bebegimizi sag saglim kucagimiza aliriz

sevgiler herkese

Selam canim
Rabbim inseallah bu sefer yuzunu guldurur.Coook dogru adrestesin kaderimiz ayni bende 4 kez yurt disi 3. de turkiyede 7. denememde tek bir yumurtayla hamile kaldim.
Gercek bir mucize yasadik.Inseallah seninde minik mucizen yoldadir.Yuce yaradanim bu ugurda mücadele eden maddi manevi emek veren herkesin kucaklarini doldursun inseallah AMINNNNNNN:emir_bebek:

cokk dogru yerdesınn esımın amcasının 20 senelık evlıleerr semra hanım drlarıydı 1 kızları 1 ogulları olduu...

Eylülcüğüm, bizdeki kist derdi başka, sendeki de başka.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. Belki bir ihtimal ben de Aralık'ta denerim, henüz tam karar vermiş değilim, eşimle konuşacağım.. Çok üzülüyorum diye boşver artık diyor o, bilemiyorum ne yapmalı :çok üzgünüm:

Yaptırırsam da nerede olacağını da bilemiyorum, yine Umut'ta mı denesem Memorial mı onu da bilmiyorum...

Tedavideki arkadaşlara müjdeli haberler dilerim a.s

edacım evet aynı amaç ama farklı sorunlarla uğraşıyoruz başlamadan tedaviye istiyorum ki yumurta kalitem artsın diğe bazı kürler uygulayayım bir ara fsh problemimde vardı prolactin tsh problemimde var ama hiçbirşey kullanamıyorum ne zaman bitkisel kür yada ilaç kullandıysam hep kist oldu geçsin diğe kistlerim 2 yılın toplamda 1 yılı doğum kontrol hapı içmekle geçti
neden oluyor bu kistler anlamıyorum düşünki hayıt suyu bile kist yaptı sadece 1 hafta kullanmıştım bu yaz çok incir yedim yerken acaba kist yaparmı diye çok aklımdan geçti ama incir hurma yemeyide çok severim yani kendi haline bırakmam lazım yumurtalarımı tedavide kullanılan iğneler bile kist yaptığına göre bana her protokolde uymuyor inşallah başlayınca iyi yumoşlarım olur
ben memorialde başladım artık memnunda kaldım yaklaşımlarından inşallah sende sana göre doğru olan yere karar verirsin eşlerimizde üzülüyor ama bizim üzüntümüzede dayanamıyorlar mucizelerimiz için herşeye katlansakda sonuçta tedavide iğneleri ağrıyı sızıyı çekende biziz haliylen daha hassas oluyoruz
bir gün bu çektiklrimizin mükafatını alırız inşallah

bende memorialde 3.denememde ikizlerime kavuştum. doğum yapalı 4 gün oldu. co-kültür,genetik analiz yaptırdık ve 5. gün transferi oldum. memorial çok doğru bir tercih arkadaşlar bir çok ünlü merkez deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum. allah hepinize yardımcı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bende memorialde 3.denememde ikizlerime kavuştum. doğum yapalı 4 gün oldu. co-kültür,genetik analiz yaptırdık ve 5. gün transferi oldum. memorial çok doğru bir tercih arkadaşlar bir çok ünlü merkez deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum. allah hepinize yardımcı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım Allah bebeklerine ve sana sağlıklı bir ömür nasip etsin bize de göstersin hayırlısıyla inşallah...

Back
X