• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memorial mı bahçeşehir fulya hasatnenesi acil yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi spl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

spl35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
15
3
36
35
merhaba beni bu 3 denemem ikincisi asm yaptırdım rezillikti ikincisi memorial yaptırdım tutu sonraki takıp aşamasın da medical park hastanesine gittim 27 haftalıkken bebeğim karnımda (doktor hatasından)öldü ve doktor fark etmedi yanlış ilaçlar vs acı bir durumdu benim için troid hastasıyım bebeğin ölüm nedeni bulamadılar daha önceden memorial bütün testleri yaptırdı herhangi bir şey çıkmadı tekrar tedaviye başlıycam fakat karar veremedim hangi hastaneye gitsem diye .sizden bu konuda yardım istiyorum acil

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. ben de iki kez tüp bebek denedim ikisi de acıbadem maslaktaydı. üçüncü denemeyi bu ay yapmayı planlıyorum. şişli memorial de yaptırmaya karar verdim. ciddi araştırmalar sonucu bu karara vardım. çünkü 2. denemede bebişi 9. haftada kaybettim ve ortam değişikliği olmasını istiyorum aynı yerde bu sebepten yapmıcam, umarım bizim ve bizim gibi isteyen herkesin bebeğini kucağına aldığı yıl olur.:49:

Back