- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 103
- Konu Sahibi Liveyourdream
-
Mehmey reşit bey doçentti değil mi ben şeyi merak ediyorum doçent doktor ile op dr arasında fiyat farkı oluyor mucanım ben kesinlike bahçeci fulya merkezi mehmet reşit doktoru tavsiye ederim
Çok teşekkür ederimmmŞiddetle ve kesinlikle naifli ile insanlığı ile güler yüzü her zaman her an her soruda saat kaç olurda olsun ,fark etmeksizin aradığında ulaştığım yazdığında geri dönüş aldığım doktorum ,Doçent Doktor Sabri cav Kaytar (Bahçeci umutt Altunizade) . Her yönüyle muhteşem bi doktor . 53 yumurta alındı ( başka sebeplerden dolayı hepsi toplanıldı yoksa hepsi toplanılmayacaktı) kesinlikle ve kesinlikle ohss bile olmadım . Çok çok ilgilidir doktorum .. başka doktorların davranışlarını vs düşündükce iyiki sabri hoca diyorum .
Evet canım üsküdar diye geçiyor galiba AltunizadeÇok teşekkür ederimmmBahçeci umut anadolu yakasında değil mi
15 20 binleri gözden çıktık 100 tl az geldi birdencanım doçent doktorun muayene ücreti biraz farklı sadece oda 100 tl mi ne o kadar. Onun haricinde herseyin fiyatı aynı bahçecide
Gidersem eğer fulyaya gidebilirim umut biraz uzak kalıyor banaEvet canım üsküdar diye geçiyor galiba Altunizade
Ben almanyadan geldim .Gidersem eğer fulyaya gidebilirim umut biraz uzak kalıyor bana
Şöyle eşimin işinden dolayı çok zorlanırım tek başıma o manada yaniBen almanyadan geldim .uzaklık felan umrumda olmadı galiba benim bazı duygular ağır bastı
Anladım hakkınızda hayıelı olsun sadece tavsiye vermek istedim sabri hocayı. Umarım şanşlı olursunuzŞöyle eşimin işinden dolayı çok zorlanırım tek başıma o manada yani
Çok teşekkür ederim allah razı olsunAnladım hakkınızda hayıelı olsun sadece tavsiye vermek istedim sabri hocayı. Umarım şanşlı olursunuz
Bende çok pişmanım devlete gittiğim için cahillik işte bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama asla gitmicem zamanım çöpe gitti bakalım araştırıyorum yorum için teşekkür ederim hamile misiniz şuanKesinlikle şişli memorial. Ben çok memnun kaldım Allah doktorlarimin ayağına taş dahi değdirmesin. Benim de ilk denemem devlet hast hem zamanım 1 yıldan fazla hemde param çöpe gitmişti.
Sorunum amh düşüklüğü yumurta rezervi azlığı ve kalitesizliğiydi canım
Bizde eşimle çok pişman olmuştuk vakıf hast neler yaşamadım berbat bir süreç geçirdim ama memorial insan old anladığım devlette her hast çıktığımda ağlardım moralimi sıfıra düşürürdü pin pişmanım. Evet canım şuan hamileyim. Hakkınızda hayırlısı olsun inş gönlünüze göre bir yere gidersinizBende çok pişmanım devlete gittiğim için cahillik işte bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama asla gitmicem zamanım çöpe gitti bakalım araştırıyorum yorum için teşekkür ederim hamile misiniz şuan
Allah kucağınıza almayı nasib etsinBizde eşimle çok pişman olmuştuk vakıf hast neler yaşamadım berbat bir süreç geçirdim ama memorial insan old anladığım devlette her hast çıktığımda ağlardım moralimi sıfıra düşürürdü pin pişmanım. Evet canım şuan hamileyim. Hakkınızda hayırlısı olsun inş gönlünüze göre bir yere gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?