- 8 Ekim 2022
- 725
- 558
- 33
- Konu Sahibi deniizzzzz
Arkadaşlar Memorial Şişli de Şubat'ta opu işlemi sonrası pgt testi yaptıran var mı? Sonucunu öğrenenler ne kadar sürede öğrendi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa yaşınız genç diye düşünüyorumRica ederim, bende translokasyon olduğu için pgt yaptırıyoruz. 2 embryo yolladık, 1i sağlıklı geldi çok şükür. Transfer olmadım henüz, toplamayla devam etmek istiyorum bir süre daha.
Merhaba sonuç geldi miAaaa yaşınız genç diye düşünüyorumbenim 38 valla bizden de 2 tane embriyo oluştu şükür ama pgt sonucuna bağlı işte hayırlısı bakalım
Evet. Benim daha yeni gittiler ama embriyolarim iyi kalite değil misMerhaba hayır bekliyorum hala sizde mi bekliyorsunuz?Selinaysun
Yeni derken mesela ne zaman? Benim 06.02 da pgt islemi yapıldı. Valla kaliteye göre olmadığını okudum neticede pgt incelemesi kromozomlara bakıyor.. o yüzden sizin kalite için ne dediler bilmiyorum ama bence on yargılı olmayın derim. Ben mesela 2 yumurta toplandığı için başta ben de çok karamsardim olmamam gerektiğini anladım.mesela benim yaştan ötürü pgt tavsiye edildi. Sizin kendi talebiniz mi?Evet. Benim daha yeni gittiler ama embriyolarim iyi kalite değil mis
Sizin a kalite ise sağlıklı gelme ihtimali daha yüksek
Benim biri cuma diğeri cumartesi gitti pgt ye. Yok kendi talebim değil. Hem yaşımdan dolayı hem de iki kaybın var. O yüzden pgt önerdiler. 11 yumurta toplandı sadece 2 tane normal embriyo çıktı. Belki de o yüzden karamsar bakıyorum birazYeni derken mesela ne zaman? Benim 06.02 da pgt islemi yapıldı. Valla kaliteye göre olmadığını okudum neticede pgt incelemesi kromozomlara bakıyor.. o yüzden sizin kalite için ne dediler bilmiyorum ama bence on yargılı olmayın derim. Ben mesela 2 yumurta toplandığı için başta ben de çok karamsardim olmamam gerektiğini anladım.mesela benim yaştan ötürü pgt tavsiye edildi. Sizin kendi talebiniz mi?
İnşallah sağlıkli gelmiştir. Allah kimsenin gayretini boşa çıkarmasınSabah hastaneyi aradım sonuç çıkmış ama Dr haber verecek diye bilgi vermedilerakşama doğru yücel bey arayacak dediler hayırlısı bakalım
![]()
Selinaysun
Tabi ki sizin doktor kimdi bu arada?İnşallah sağlıkli gelmiştir. Allah kimsenin gayretini boşa çıkarmasın
Akşam haber edin ama ben de çok merak ettim
Yücel beyTabi ki sizin doktor kimdi bu arada?
Aaaa aynı az önce öğrendik ilk iyi olan da sıkıntılı ama sonradan yavaştan gelen şükür onda sıkıntı yokYücel bey
Çok sevindim adınaAaaa aynı az önce öğrendik ilk iyi olan da sıkıntılı ama sonradan yavaştan gelen şükür onda sıkıntı yokdarısı başına
![]()
Amin inşallah seninde açıklanınca haber ver lütfen ben senden de güzel haber gelecek inanıyorumÇok sevindim adına
Darısı bana
İnşallahAmin inşallah seninde açıklanınca haber ver lütfen ben senden de güzel haber gelecek inanıyorum![]()
Benim ikisi de sağlıksız maalesefAmin inşallah seninde açıklanınca haber ver lütfen ben senden de güzel haber gelecek inanıyorum![]()
Aaa şimdi gördüm hadi yaa sadece sağlıksız mi dediler açıklama yaptılar mı?Benim ikisi de sağlıksız maalesef