• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Şişli de pgt test sonucunu bekleyenler??

deniizzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
725
558
33
Arkadaşlar Memorial Şişli de Şubat'ta opu işlemi sonrası pgt testi yaptıran var mı? Sonucunu öğrenenler ne kadar sürede öğrendi?

Şükür biri cevap yazmış çok teşekkürler 🙌 16 gün demek 🤔 sizden neden pgt istendi ve sonuçlarını sorabilir miyim? Transfer oldunuz mu? Çok soru sordum ama kusura bakmayıniz 🙄

Rica ederim, bende translokasyon olduğu için pgt yaptırıyoruz. 2 embryo yolladık, 1i sağlıklı geldi çok şükür. Transfer olmadım henüz, toplamayla devam etmek istiyorum bir süre daha.

Rica ederim, bende translokasyon olduğu için pgt yaptırıyoruz. 2 embryo yolladık, 1i sağlıklı geldi çok şükür. Transfer olmadım henüz, toplamayla devam etmek istiyorum bir süre daha.
Aaaa yaşınız genç diye düşünüyorum 😊 benim 38 valla bizden de 2 tane embriyo oluştu şükür ama pgt sonucuna bağlı işte hayırlısı bakalım

Evet. Benim daha yeni gittiler ama embriyolarim iyi kalite değil mis
Sizin a kalite ise sağlıklı gelme ihtimali daha yüksek
Yeni derken mesela ne zaman? Benim 06.02 da pgt islemi yapıldı. Valla kaliteye göre olmadığını okudum neticede pgt incelemesi kromozomlara bakıyor.. o yüzden sizin kalite için ne dediler bilmiyorum ama bence on yargılı olmayın derim. Ben mesela 2 yumurta toplandığı için başta ben de çok karamsardim olmamam gerektiğini anladım.mesela benim yaştan ötürü pgt tavsiye edildi. Sizin kendi talebiniz mi?

Yeni derken mesela ne zaman? Benim 06.02 da pgt islemi yapıldı. Valla kaliteye göre olmadığını okudum neticede pgt incelemesi kromozomlara bakıyor.. o yüzden sizin kalite için ne dediler bilmiyorum ama bence on yargılı olmayın derim. Ben mesela 2 yumurta toplandığı için başta ben de çok karamsardim olmamam gerektiğini anladım.mesela benim yaştan ötürü pgt tavsiye edildi. Sizin kendi talebiniz mi?
Benim biri cuma diğeri cumartesi gitti pgt ye. Yok kendi talebim değil. Hem yaşımdan dolayı hem de iki kaybın var. O yüzden pgt önerdiler. 11 yumurta toplandı sadece 2 tane normal embriyo çıktı. Belki de o yüzden karamsar bakıyorum biraz

Back
X