Memorial Şişli Tüp Bebek 2015 topigi

Çok teşekkür ederim.Allah sağ salim bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu :) Sizinle hangi doktorlar ilgilendi?
çok teşekkürler amin size de inşallah...
ilk transferim negatif sonuçlandı onda sevinç hanım ilgilendi sadece bir kere ayşe hanıma da muayene olmuştum semra hanımla beraber transferimi de sevinç hanım yapmıştı, sevinç hanım da kötü bir doktor değil sadece bana denk gelmişte olabilir biraz ihmalkarlıkları oldu bu sebeple ikinci transferim için aylin hanımı istedim. dondurulmuş embriyo transferiydi ikincisi aylin hanımdan çok memnun kaldım. bazı kişiler soğuk buluyor ama bence çok pozitif ve güleryüzlüydü. ayrıca aylin hanım doç. dr. bende ohss olduğunda hastaneye kaldırılmıştım sevinç hanımın hastası olduğumdan onu çağırmışlardı oda orda danışmak için aylin hanımı da çağırmıştı o dikkatimden kaçmadı o gün. bana tecrübe açısından güven verdi. transferimi de semra hanım yaptı bu sefer ara ara o da muayenelerime girmişti. semra hanım herzaman orda olmadığından denk gelmek gerekiyor muayene gününe.

ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız.Darısı tüm isteyenlere insallah.Allah sizi de nazarlardan korusun :) her yerde okuyorum bu ohss ne demek?onu olmamak için ne yapmak gerek?

ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız.Darısı tüm isteyenlere insallah.Allah sizi de nazarlardan korusun :) her yerde okuyorum bu ohss ne demek?onu olmamak için ne yapmak gerek?
ilaçların yan etkisiyle oluşuyo genelde yumurtalıklarda olan bir durum google da aratırsan daha net anlarsın canım uzun bir konu. iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Merhaba , , Yeni gördüm yazıyı, nedense bildirmedi (yok daha değilim, ama en yakın zamanda düşünüyorum, Allahın izniyle)siz?

Yazdıklarınızı okudum memorialda tedaviye başladınız mı acaba bende agustos yada eylül gibi başlamayı düşünüyorum kısmetse

Yazdıklarınızı okudum memorialda tedaviye başladınız mı acaba bende agustos yada eylül gibi başlamayı düşünüyorum kısmetse
Merhaba
Ya yok bi türlü başlamadım. .bir suru engel çıktı. .yurtdışında ydım..kısmet olmadı diyelim şimdi son baharı düşünüyorum inşallah. .peki bir şey içiyormusun? Bana çünkü onceden gereken ilaç verildi en az 2-3ay içilmesi gerekiyormuş...

Şimdi yorumlarınızı okumaya kısmet oldu. .anladım kadarıyla 2 deneme pozitif oldu , tebrik ederim. .size katılıyorum. .işte bizim de seçenegimiz yok..memnun degilsek tutmiyoruz lak diye söyler ise ne yapacaz?))) Saka tabi

ben şişli memoriala ilk gittiğimde bir ilaç verilmedi ama daha sonra sonuçlarımı hastaye atınca kanımız çok az düşük olduğunu söyledi doktor ferum fort ve folik asit kullan hergün 1 tane dedi şuan için ona devam ediyorum birde vitamin yazmıştı başka bir doktor ama onu içmiyorum şuan sana ne ilaç vermişlerdi. Bu kişiden kişiye değerlere göre değişiyor bence

Evet tabiki değişiyor bana başka ilaç verildi.... vitamin falan yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…