Merhaba aranıza yeni katıldım ve yazını okudum merak ettim ne durumdasin hamilelik var mı :)Kızlar mutlu yıllar))
Inşallah bu sene her kez bebegine kavuşur))
Hadı katılın bize) çok memnun kalırım
Paylaşalım, konuşalım, birlik daha kolay! Bu zor süreçte
Hadı Hayirlısı!
Her katılan Topig ugurlu gelsin , ve her iyi sonuç alsın
inşallah
canım bende memorialı düşünüyorum. acaba ücret olarak ne dediler?Biz bugün hastaneye gidip ilk görüşmemizi yapıcaz. Banu hanım ile görüşülmez umarım ii bi doktordur. Allah'ım herkes için hayırlısını nasip etsin.
canım bende memorialı düşünüyorum. acaba ücret olarak ne dediler?
Benimde yarin randuvum var handee hanimla on gorusme yapacaz bizdemeraba kızlar bende yeni başlıycam tedaviye ön görüşme yaptık hande hanımla çok tatlı bi bayan şehirden dışından geliicem tedavi için yumurta rezervin iyi dedi muyane etti tahlillerime baktı bu ay başlıycam tedaviye kısmet olursa siz hangi ilaçları kullandınız ? tşkrler kızlar şimdiden
cnm bizim pgt uygulanacak 20 bi. Tl yi buulr diyorlRrçok tatlı bi bayan ilğili ücret olarak bizimki 7 ila 8 bin arası tutuyo tahminimizce cnm
cnm pgt nedemek oluo?cnm bizim pgt uygulanacak 20 bi. Tl yi buulr diyorlRr
Ben ve esim genetik bi hastalik tasiyicisiyiz bu yzden bize genetik tani uygulamasi yapilacak. Yani embriyolarin saglikli olup olmadiklarini ogreneckler ona gore transfer yapacaklar.cnm pgt nedemek oluo?
Tugçe marhaba seni hatırlıyorum) geçmiş olsun..ben gittigimde tam ters çok sıcak ortam.ve zaten çok yogun çalışyorlar!! Arkadaşlar sonuç onemli..gerisi kolay!Merhaba kızlar ben 2011 tanıstım memorial ile orda tedavıye başladım şubat ayinda müjdeli haberi aldım.7,5 ay sorada kızım dunyaya geldi.bu sene şubat ayında ye i bir tedaviye basladım ama tüm doktorlar memorialden ayrıldıgu için soğuktun eşim tahlil için hastaneye gittiğinde doktorların cok soguk oldugunu söyledi bende eski dokorumla yeni bir merkezde tedaviye basladım negatif sonuc aldım ama memnunum tedavi sürecim memorialdeki gibi kötü ve yorucu geçmedi.allah en kısa zamanda hepimize bebişler nasip eder inşallah
Merhaba) çok güzel bir hadtahane ortam.. benim arkadaşlarım çogu iyi sonuç aldı..ben de deniyecem yakında inşallah) herkeze bol şanslar!! Ve yazmaya unutmayin...Merhaba arkadaşlar ben de memorial düşünüyoruM ama pek bir bilgim yok hastane ile ilgili maliyetlrri yüksek mi ilgi nasıl başarı oranı nasıl bilgisi olan varsa.paylaşırsanız seviniriZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?