• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial

DEGul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
13
0
86
İstanbul
Memorial'da tavsiye edeceğiniz bir kadın doğum doktoru var mı? Buraya giden arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa çok memnun olacağım.

memorial hastanesinde figen hanımı beğeniyolar ama ben pek beğenmedim normal kontrole gitmiştim 5 dakikada muayene etti ben pek memnun kalmadım ama hastası cok özelliklede hamileler tercih ediyor benim bir arkadaşım 2 doğumunuda figen hanıma yaptırdı cok memnun ama ben normal mauyenesinden pek memnun kalmadım açıkcası.istersen bir dene eğer hamileysen.

Merhaba,

Benim kadın doğum doktorum Banu Göker Özdemir di. Hamilelik takibimi o yapmadı ama çok iyi ve pozitif bir insandır. Uzun uzun anlatır, sorular sorar, konuşur. Denemeni tavsiye ederim.

Tavsiyeleriniziçin teşekkürler. Benim bir arkadaşım Figen Hn'da diğeri de Banu Hn'da yaptı. Banu Hn'da yapan epidural sezeryan oldu. Normal doğum isteyip sezeryan olması dışında memnun kaldı. Ancak Hande Hn'ı deneyen yok sanırım, çalıştığı lokasyon bana yakın diye rutinlere onda gitmeyi tercih ettim, ama doğum konusunda kararsız kaldım.

bende evlilik öncesi muayene için Figen Hanım'a gittim ve çok sıcak kanlı değil ama çok iyi bi doktor branşında çok iyi bir doktor bende hamilelik zamanı ve doğumda Figen Hanım'ı tercih edicem hakkında çok iyi şeyler duydum

kesinlikle OP.DR.ASENA AYAR ı tavsiye ederim.
Ben 3 senedir hastasıydım fakat mali nedenlerden dolayı hastane değiştirmek zorunda kaldım. eğer çok pahalı bir hastane olmasaydı Asena AYAR dan vazgeçmezdim.
İnanılmaz güleryüzlü ve net cevaplar veren bir doktor ...

Memorial'da Figen Hn a sezeryan oldum, çok memnun kaldım. İlk çocuğumu Acıbadem'de sezeryanla dünyaya getirmiştim ancak hiç memnun kalmamıştım, uzun seneler 2. doğumdan korktum bu sebeple. Epidural anastezinin faydası da olmuş olabilir.

Ben forumlardan birindeki yoruma dayanarak 6. aya kadar Dr.Asena Ayar'a gittim, bilgisiz demem ama ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum. Nazik ama ilgisiz olmak daha da yanıltıcı bence. Muayene biter bitmez, gitse de bilgisayardaki işime baksam gibi bir havası vardı. Beslenme konusunda ise beni hiç bilgilendirmedi. Dolayısıyla 6. ayda değiştirdim ve sempatik olma kaygısı olmayan ama muayeneleri kısa tutmayan, fazlasıyla bilgilendiren bir dr'u tercih ettim. Ama elbette elektrik almak kişiye göre değişir tabii.

Ben Ataşehir Memorial'da Dr. Arzu İlknur Özdemir'e gidiyorum. Tamemen içgüdüsel gittim. Tabi özgeçmişinin de faydası oldu. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Her soruya cevap veriyor. Çok rahat bir doktor. kesinlikle hiçbi şekilde şüphe bırakmıyor. Çok pozitif ve esprili.
Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten buradan önce Acıbadem tüp bebek merkezinde çalışmış. Memorialda da tüp bebek uzmanı diye de geçiyor.
Doktor konusunda kafa karışıklığı olana tavsiye ederim. Ama tabi özel sigorta şart memorial için.. yoksa çok pahalı ve sgk geçmiyor.

Benim ikinci dogum memeorial sislideydi. Allah'im bir daha oraya dusurmesin. SGK muamelesi gordum paramla. Doktor bolum baskaniydi bi operasyonda bi de taburcu olurken gordum. Hemsireler o kadar kotuydu ki damar yolunun tikali oldugunu, agri pompasinin calismadigini anlayamadilar. Bir de sirtimdan 2 siringa telasla epidural vurdular, butun gece bacaklarimi kipirdatamadim. hatalari nedeniyle doktoru da aramadilar. Yani anlayacaginiz en guzel gunumu mahvettiler. Bashekim de ilgisizdi. Tavsiye etmiyorum.

Back
X