- Konu Sahibi ARTVINLI9876
Ben de burdaki doktorumla gorustum dun,birkac yazı yazması gerekiyor yapılan aşılamalarla ilgili sanırım,haftaya da memorial'a öngörüşmeye gideceğiz.. Nur hanım müsaitmiş, sanırım ilk görüşme onunla olacak... çook heyecanlıyım..
ikinizi de çok merak ediyorum bu arada, hayırlısı, eminim sen de artvinli de çok heyecanlısınızdır..inşallah tutunmuştur bebişler, ikiz mi desem üçüz mü:)
bir de birşey soracağım rahim filmi çekilmemişti benim için, çok can yakıcı bir film mi, zor oluyor mu, memorialde çekiyorlardır herhalde?
arasıra haber bekliyoruum bebişlerden..
canım rahim filmini ben anestezi ile çektirmiştim yunus emre hastanesinde.filmi hiç hissetmedim ama narkozu biraz ayarsız vermişler galiba ayılmam çok sıkıntılı oldu.mesela yumurta toplamadada narkoz aldım memorialde ama çok iyi ayarlanmış dozda bir narkozdu.daha ortamdan çıkardıklarında ayılmaya başladım ve sonrasında hiç rahatsızlık hissetmedim çok şükür.yumurta toplama işleminide çok itinalı yapmış doktorum ellerine sağlık.burdan tekrar teşekkür ediyorum kendisine 22 yumurta toplanmasına rağmen hiç sıkıntım olmadı çok şükür.memorial güzel ben gerçekten sevdim.inşallah seninde herşey güzel gider