• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri memorialde tedavisi olan arkadaşlar

Ben de burdaki doktorumla gorustum dun,birkac yazı yazması gerekiyor yapılan aşılamalarla ilgili sanırım,haftaya da memorial'a öngörüşmeye gideceğiz.. Nur hanım müsaitmiş, sanırım ilk görüşme onunla olacak... çook heyecanlıyım..
ikinizi de çok merak ediyorum bu arada, hayırlısı, eminim sen de artvinli de çok heyecanlısınızdır..inşallah tutunmuştur bebişler, ikiz mi desem üçüz mü:)
bir de birşey soracağım rahim filmi çekilmemişti benim için, çok can yakıcı bir film mi, zor oluyor mu, memorialde çekiyorlardır herhalde?
arasıra haber bekliyoruum bebişlerden..

canım rahim filmini ben anestezi ile çektirmiştim yunus emre hastanesinde.filmi hiç hissetmedim ama narkozu biraz ayarsız vermişler galiba ayılmam çok sıkıntılı oldu.mesela yumurta toplamadada narkoz aldım memorialde ama çok iyi ayarlanmış dozda bir narkozdu.daha ortamdan çıkardıklarında ayılmaya başladım ve sonrasında hiç rahatsızlık hissetmedim çok şükür.yumurta toplama işleminide çok itinalı yapmış doktorum ellerine sağlık.burdan tekrar teşekkür ediyorum kendisine 22 yumurta toplanmasına rağmen hiç sıkıntım olmadı çok şükür.memorial güzel ben gerçekten sevdim.inşallah seninde herşey güzel gider

İnsallah hersey hayırlısı ile olur herkes için de, en kısa zamanda bebişlerimizle gezeriz rahat rahat, ve bunların hepsini unuturuz inşallah, sen nasılsın, ağrı sızı birşeyler var mı, durum ne? transferden sonra yatmak gerek sanırım değil mi? Kafana hiiiç takmadan dinlen bence, demesi kolay, insanın içinde kıpır kıpır laf dinlemeyen birşeyler oluyor tahmin edebiliyorum ama herşeyin hayırlısını dilemekten başka çare yok... ne zaman belli olacak?

İnsallah hersey hayırlısı ile olur herkes için de, en kısa zamanda bebişlerimizle gezeriz rahat rahat, ve bunların hepsini unuturuz inşallah, sen nasılsın, ağrı sızı birşeyler var mı, durum ne? transferden sonra yatmak gerek sanırım değil mi? Kafana hiiiç takmadan dinlen bence, demesi kolay, insanın içinde kıpır kıpır laf dinlemeyen birşeyler oluyor tahmin edebiliyorum ama herşeyin hayırlısını dilemekten başka çare yok... ne zaman belli olacak?

inşallah canım.öncelikle soruna cevap vereyim.yumurta toplama genel anestezi ile oluyor.transferden beri ben yatıyorum.yani yatıyorum derken evde arada yavaş yavaş küçük gezintilere çıkıyorum.bağırsak hareketleri içinde biraz hareket lazım zaten.kasıklarımda ağrılarım var ve karnımda bir şişkinlik.sanırım ilaçların etkisi ile oluyor.27 ocak test tarihim ama muhtemelen öncesinde ben idrar testleriyle denerim.hele şöyle bir 8. 9. günler gelsin:)

Merhaba arkadaşlar biz daha yolun başındayız ama merka ettiğim bir konu var.Mikroenjeksiyon denemesinde sperm kalitesi illaki en iyi kalite olmak zorunda mı?hareketi az da olsa bu sperm ile mikroenjeksiyon denenebiliniyormu biliyormusunuz?yardım ederseniz çok sevinirim

canım eğer avrupa yakasında isen önce okmeydanı memoriale gitmen lazım önce randevu al onlar sana senin için uygun olan günü belirlerler.etilerdeki memoriale gebelik oluştuktan sonraki kontrollerde gidiliyor.

canım ben burdurdayım.yani anadolu yakasında:))))yumurta işlemlerim burada olacak buradaki hocayla semra hoca beraber çalışıyorlar.çatlama zamanı gelince oraya geleceğim transfer orada yapılacak.transfer ve öncesindeki yumurta toplama nerede yapılıyor?

arkadaşlar malum tatil başladı.yarın izmire ailemin yanına gidiyorum.oradan da girmeye çalışırım.dönüşümde adetim başlayacak ve tedavim başlayacak.şubatta memorildeyim.allahım yüzümüzü güldürsün hepimizin...

allah tedavinde kolaylık nasip etsin.hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah hayırlı haberlerini alırız.buarada hayırlı tatiller.

hayır canım benim daha belli olmadı yarın test günüm.heyecanla ve sabırla bekliyorum.dualarınıza ihtiyacım var.senin nasıl gidiyor herşey yolundamı

arkadaşlar sonuçlarınız belli oldu mu ;azybcv ve artvinli, merak ettim sizi...

canım dün 12.gündü 130,3 yarın tekrar verecekmişim.inşallah eğer değerde katlarsa içimiz rahatlayacak inşallah canım.darısı başına inşallah.artvinlininde pozitif çok şükür

bende memorial da tüpbebek yaptıranlardanım ama eskidik artık tekrar gideceğiz. kızım 5 yaşında ve kardeş istiyooooo.

Arkadaşlar merhaba ben daha yeni üye oldum. Bende 31-ocak-2009 da Memorial de ilk görüşmemi yaptım. Dr. Mustafa ACET. o müsayitti. Bana laparoskopi dedi. ama dr hakkında çok bilgim yok. ameliyatları nasıl yani mustafa acet ile ilğili bilğisi olan varsa nolur yazsın....

merhaba arkadaslar allah herkezin gunlune gore versin beni bilgilendirirseniz cok sevinir yabanci bir arkadasim var cocuklari olmuyo sorun nedir kimdedir hic bir bilgim yok turk,ye gelip turk dr,larin fikirlerini almak istiyolar bu hastaneden nekadar memnunsunuz? dr veya profsor kimi tavsiye edersiniz? birde rabor diye bahsetmisiniz bu ne ile ilgili? direk gidip muayene olunuyomu?

Back
X