slm arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 2. tüp bebek tedavimi memorial da yaptırdım şuan 8+3 haftalık hamileyim ben istanbul dışında yaşıyorum memorial a karar verdiğimde bulunduğum şehirde ki drum beni istanbul a ilk muayene için göndermek istedi ben memorialda ki dr u aradım drum bebim istanbul a gelmeme gerek olmadığını söyledi orda ki drun tetkiklerini yaptırsın ultrasonunu yapsın beni arasın dedi şimdi bunun nertesinde ticari amaç gütmek beni en az 1000_1500 tl masraftan kurtardı memorialda ki drum ta ki yumurta toplama zamanına kadar ben istanbul a gitmedim ve memorialda ki drum la bulunduğum şehirde ki drum koordineli tedavimi yaptılar yumurta toplama zamanı istanbul a gittim ve havaalanından hastanenin aracı ile gelip karşıladılar ek ücret talep etmeden bütün ekip çok güleryüzlü ve çok ilgili idi drumu her aradığımda mutlaka ulaşabiliyordum burada ki druma bile çoğu zaman ulaşmak mümkün değil ayrıca labaratuar şartları çok iyi benim diger tedavimde birinci kalitede hiç embriyom olmadı bunda hepsi birinci kalite idi çok şükür transferden kalanda çok iyi olanlar da donduruldu çok iyi kalitede olmayanı bile dondurmuyorlar ticari amaç gütseler hepsini dondururlar
yani arkadaşlar illa ki yaptırdığımız bütün tedavilerden olumlu sonuç alacağız diye birşey yok önceli,kle buna inanmamızz gerekiyor kesin olacak diye birşey yok allah ol dedikten sonra olur verende o alanda o rabbim nasip etmezse hiçbirşey olamzdı ama memorial ekibi işini çok iyi bilen ve yapan bir ekip onlara sonsuz güveniyorum eğer tedavim negatif olsaydı yine memorial da yaptıracaktım ben sağlıkçıyım ve bazı şeyleri belki sizlerden daha iyi biliyorumdur işin çünkü herzaman içindeyiz kesinlikle memorial hastanesi ve ekibi ve verilen hizmet çok iyi onlara çok teşekkür ediyoruım ve herkese tavsiye ediyorum
yani arkadaşlar illa ki yaptırdığımız bütün tedavilerden olumlu sonuç alacağız diye birşey yok önceli,kle buna inanmamızz gerekiyor kesin olacak diye birşey yok allah ol dedikten sonra olur verende o alanda o rabbim nasip etmezse hiçbirşey olamzdı ama memorial ekibi işini çok iyi bilen ve yapan bir ekip onlara sonsuz güveniyorum eğer tedavim negatif olsaydı yine memorial da yaptıracaktım ben sağlıkçıyım ve bazı şeyleri belki sizlerden daha iyi biliyorumdur işin çünkü herzaman içindeyiz kesinlikle memorial hastanesi ve ekibi ve verilen hizmet çok iyi onlara çok teşekkür ediyoruım ve herkese tavsiye ediyorum