• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memorila tupbebek

slm arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 2. tüp bebek tedavimi memorial da yaptırdım şuan 8+3 haftalık hamileyim ben istanbul dışında yaşıyorum memorial a karar verdiğimde bulunduğum şehirde ki drum beni istanbul a ilk muayene için göndermek istedi ben memorialda ki dr u aradım drum bebim istanbul a gelmeme gerek olmadığını söyledi orda ki drun tetkiklerini yaptırsın ultrasonunu yapsın beni arasın dedi şimdi bunun nertesinde ticari amaç gütmek beni en az 1000_1500 tl masraftan kurtardı memorialda ki drum ta ki yumurta toplama zamanına kadar ben istanbul a gitmedim ve memorialda ki drum la bulunduğum şehirde ki drum koordineli tedavimi yaptılar yumurta toplama zamanı istanbul a gittim ve havaalanından hastanenin aracı ile gelip karşıladılar ek ücret talep etmeden bütün ekip çok güleryüzlü ve çok ilgili idi drumu her aradığımda mutlaka ulaşabiliyordum burada ki druma bile çoğu zaman ulaşmak mümkün değil ayrıca labaratuar şartları çok iyi benim diger tedavimde birinci kalitede hiç embriyom olmadı bunda hepsi birinci kalite idi çok şükür transferden kalanda çok iyi olanlar da donduruldu çok iyi kalitede olmayanı bile dondurmuyorlar ticari amaç gütseler hepsini dondururlar

yani arkadaşlar illa ki yaptırdığımız bütün tedavilerden olumlu sonuç alacağız diye birşey yok önceli,kle buna inanmamızz gerekiyor kesin olacak diye birşey yok allah ol dedikten sonra olur verende o alanda o rabbim nasip etmezse hiçbirşey olamzdı ama memorial ekibi işini çok iyi bilen ve yapan bir ekip onlara sonsuz güveniyorum eğer tedavim negatif olsaydı yine memorial da yaptıracaktım ben sağlıkçıyım ve bazı şeyleri belki sizlerden daha iyi biliyorumdur işin çünkü herzaman içindeyiz kesinlikle memorial hastanesi ve ekibi ve verilen hizmet çok iyi onlara çok teşekkür ediyoruım ve herkese tavsiye ediyorum

Allah razi olsun canim dilerimki yuce mevlam tez gunlerde evlat isteyen herkese hayirli saGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH
Benim yasim 39 20 gun sonra 40 olacam canim Rabbim dilerse olur neden olmSIN BIZIMKIDE BUYUK BIR MUCIZE OLDU KUZUM sukurler olsun rabbime dunyadaki aldigim en degerli hediye bana memorialde semra hanim ultra kisa protokol uyguladi.Yani 5 gun surdu tedavim 6 gunde catlatma ignem vuruldu yumurtalar toplandi ve tek bir embriyo olustu oda tutu sukur oglum 6 aylik olacak teyzesi rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallahh AMINNNN:71:

sizin her muayenizi , toplama ve transfer işlemlerinizi semra hanım kendi mi yaptı. benim hafta sonuna denk geleceği için doktorum hale hanım ama toplamayı mustafa bey yapacakmış.

yaaa arkadaşlarr kafamm o kadarr karıştıkii anatamammm kafamın içi soru işaretlerii doluuuu bi topıkte okumuştummm memorıel dee ıkıncıı hep tutuyooo hattaa kesın dıee konuşuyorlarmışşş ama oyleysedeee memorıeldee 2. dee tutucak diee umutt çok deilmiii yaaa aklımdaa gıdecegim tek hastanee memorıel cem demırel veya semra kahraman dııııı ama şimdi düşüncee içindeyimmmm bidee çokmuu pahalııı nasıl yanii uçuk raakamlarmııı anlamadımm şimdi 1 denemedee kaç para gidiyooo 1 tüp bebek parasııı ortalamaa ne kadarrrrr :26::26::26::26::26::50::50::50:

yaaa arkadaşlarr kafamm o kadarr karıştıkii anatamammm kafamın içi soru işaretlerii doluuuu bi topıkte okumuştummm memorıel dee ıkıncıı hep tutuyooo hattaa kesın dıee konuşuyorlarmışşş ama oyleysedeee memorıeldee 2. dee tutucak diee umutt çok deilmiii yaaa aklımdaa gıdecegim tek hastanee memorıel cem demırel veya semra kahraman dııııı ama şimdi düşüncee içindeyimmmm bidee çokmuu pahalııı nasıl yanii uçuk raakamlarmııı anlamadımm şimdi 1 denemedee kaç para gidiyooo 1 tüp bebek parasııı ortalamaa ne kadarrrrr :26::26::26::26::26::50::50::50:

canım ben merkezde 2kez tüp yaptırdım.....2side negatif....yani kesin diye bişey yok......Allah istemeden olmuyor bunu iyi idrak etmek lazım........benim orda 5. kez memorıale giden arkadaşım da vardı(her defası negatif olmasına ragmen)........
parası uçuk mu evet..ama tek uçuk olan yer orası degil ki?çok merkez var aynı paraları isteyen.....
memorıal bence tedavi yürütme aşamasında mükemmel bir yer ve fakat ticarethane oldugunu düşünmekte yalan sayılmaz......paran olmadan o hastanede hayatta olamazsın....
benim eleştirdigim başka yönleride var ama umutla yola çıkan kardeşlerim için dua ederek yazmıyorum.........Rabbim gönlünüzdeki hayırlı matlubunuzu nasip etsin..........amin.....

merhaba bende memorialde bir aksilik yaşadım ama işi tamamen ticarete döktüklerini düşünmüyorum ama senin aklının yatmasıda önemli tabiki...
ben 4. denemem için memoriale gitmiştim istanbula çok çok uzak bir şehirde yaşıyorum daha önce 3-4 kez telefonda görüştük zaten biz öncesinde bir çok testi yapmıştık ama eksik olanlarıda bulunduğum yerde ya da yakın yerlerde yaptırdık illa burya gelin yapalım demediler ve her aradığımda dr la görüşebildim gidince güzel ilgilendiler ama bana verilen iğneler yan etki yaptı ve tedavim yarım kaldı 4 aydır da düzelemedim ama düzelince tekrar gidicem...tabi başta sinirlendim moralim bozuldu ama tekrar gidince daha dikkatli olacaklardır artık...
benim yakın bir arkadaşım ilk denemesinde hamile ve şimdi 5 aylık....başka bir arkadaşımın kardeşide ilk denemede hamile 2 aylık şimdi
bu işler birazda kısmet işi için nerde rahat edecekse orda yaptırman en iyisi inşallah bebeğine 2. denemende sağlıkla kavuşursun...

benimde 6. denememi memorialde yaptırdım negatif oldu.ameliyatımıda sol tüpümalındı orda yaptırdım.....ben memnundum........en kötü merkeze göre bence ucuz sanki öbür merkezler ucuzmu?hiç degilse temiz ve güzel hizmet veriyorlar.....................................................................................................................................ALLAH İSTERSE O KULUN İŞİNİ ,MERMERE GEÇİRİR OTUZİKİ DİŞİNİ..ALLAH İSTEMEZSE O KULUN İŞİNİ , MUHALLEBİ YERKEN KIRAR DİŞİNİ....................................

sizin her muayenizi , toplama ve transfer işlemlerinizi semra hanım kendi mi yaptı. benim hafta sonuna denk geleceği için doktorum hale hanım ama toplamayı m ustafa bey yapacakmış.

Hayirli gunler arkadaslar
Canim benim oraya ilk gittigimde her seyimle yumurta toplama haric semra hanim takip etti.2.3.dede semra hanim olmadigi zaman hale hanim var o bakiyordu kisacasi oranin dr hepsi iyi son denememde toplamayi hale hanim transferimi guvenc bey yapti semra hanim yurt disina gidecekti .
Diyorumya nasip yeterki mevlam dilesin ol desin tek bir yumurtayla yavrum kucagimda Allah kolaylik versin insallahhh:16:

benimde 6. denememi memorialde yaptırdım negatif oldu.ameliyatımıda sol tüpümalındı orda yaptırdım.....ben memnundum........en kötü merkeze göre bence ucuz sanki öbür merkezler ucuzmu?hiç degilse temiz ve güzel hizmet veriyorlar.....................................................................................................................................ALLAH İSTERSE O KULUN İŞİNİ ,MERMERE GEÇİRİR OTUZİKİ DİŞİNİ..ALLAH İSTEMEZSE O KULUN İŞİNİ , MUHALLEBİ YERKEN KIRAR DİŞİNİ....................................

Selciiim canim benim nasilsin Rabbim insallah gonlune gore versin canim pes etmek yoook yola devam agzina saglik ne guzel yazmissin oyle evet bir tevekkur edebilsek ben 20 SENE SABRETTIMYA ASLA KIMSEDE HATA ARAMADIM IMTEHANIM DEDIM RABBIME SIGINDIM.Biliyorsun burada bizleri mahvettiler hizmet yoook olursa olur olmassa olmaz:19:Ama inanki ilk gittigimde oyle guzel ilgilendilerki en ince tedayi bile gözden kacirmadilar demekki nasibimiz vatanimizdaymis sukurler olsun sen ne yapiyorsun optüm canim dualarim seninle ALLAHA EMANET OLLL:16:

Selciiim canim benim nasilsin Rabbim insallah gonlune gore versin canim pes etmek yoook yola devam agzina saglik ne guzel yazmissin oyle evet bir tevekkur edebilsek ben 20 SENE SABRETTIMYA ASLA KIMSEDE HATA ARAMADIM IMTEHANIM DEDIM RABBIME SIGINDIM.Biliyorsun burada bizleri mahvettiler hizmet yoook olursa olur olmassa olmaz:19:Ama inanki ilk gittigimde oyle guzel ilgilendilerki en ince tedayi bile gözden kacirmadilar demekki nasibimiz vatanimizdaymis sukurler olsun sen ne yapiyorsun optüm canim dualarim seninle ALLAHA EMANET OLLL:16:

saol nilcim iyiyim biraz psikolojik tedavi görüyorum.......ben bir daha denemeyecegim..........sana ailenle mutluluklar diliyorum öpüyorum...sen yurtdışında almanyadamısın?

arkadaşlar ben memorıalde bir kez denedim...memorıalde ilkti ama benim üçüncü denememdi..
öncelikle eşimde bende çok memnun kaldık...hamilelik oluştu ancak düşük oldu...
bir kez daha orda denemeyi düşünüyorum...hamilelik hiç oluşmasaydıda düşüneceğim tek yer memorıaldi...
bence herşey nasip kısmet merkezler doktorlar birer vesile...kendimizi yıpratmadan bu imtihanı atlatmalıyız...
tüm samimiyetimle size başka bir merkezde denediğim ikinci denememde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum:
yumurta toplamaya kadar saatlerce beklemeleri,ikide birde çıkan ekstra harcamaları,muayeneye hazır bi şekilde beklerken gelen gidene rezil olmaları...vs saymıyorum bile....
yumurta toplamadan sonra tansiyonum 5 e 3 oldu ben yataktan kalkamadım..beni zorla ayıltıp kaldırdklarında istifra edip bayılıyodum.defalarca bayıldım..çok korktular doktor muayene etti serum taktılar ama yinede geçmedi beni o halde hastaneden çıkardılar çünkü orası bi dükkan gibi akşam kapanan bi yerdi.ben evde yine bayıldım..iki gece ağrılardan oturarak uyudum..kansızlığın var dediler..birdenbire kansızlık nasıl oldu anlamadım çünkü hayatımın hiçbi döneminde kansızlık yaşamadım..
o yumurta toplamada beni mahvettiler..
memorıalde tedavim çok rahat geçti hiç zorluk çekmedim..
benim bu yola çıkanlara tavsiyem sadece tüp yapan bi merkez seçmemeleri..herhangi bir aksilikte müdahale imkanı olmalı...
maddi kısmına gelince yemin ederimki memorıalde daha az tuttu..
eşimle bizde bu duruma şaşırdık :53:çünkü burdan çok pahalı diye okuyordum...ama göze almıştık bebeğimiz için...
bence boğulcaksanda büyük denizde boğulmalısın..
ilerde keşke dememek için elimden geleni yaparak sağlığım maddiyatım yettiğince ve rabbim izin verirse sonuna kadar bebeğime kavuşmak için çabalıycam
rüyalarımda kavuştuğum küçüğüme birgün gerçekten kavuşucam inşallah
allah herkese bu yolda yardım etsin sabır güç kuvvet versin..
kimsenin kucağı boş kalmasın...
rabbim şifalarımızı gideceğimiz doktorun eline versin İNŞALLAAAAAAHH

merhaba arkadaslar,

ben memorialda ilk denemede hamile kaldim. bu benim icin 3. denememdi.
daha önce 1. bursada, 2.almayada yaptirmistim.

hale hanim doktorumdu. cok cok seker bir bayan...

inanin öylesine memnun kaldim!!!!!! benim diger merkezlerle kiyastlama imkanim var. ve her yönden diyebilirimki, diger merkezlere göre her zaman memoriali tercih ederim.
ve genelde bir doktornan görüsürseniz, kan alinirsa falan, tabiki ödemek zorundasiniz.
hormonlara bakiyorlar, onlarda gayet pahali muayneler.

dünyalar güzeli bir oglumuz oldu.... simdi 11 aylik.

yasim 41 oldugu icin fazla ara vermeden bir kardes icin tekrar gittim oraya, ama ne yazikki olmadi.. iki hafta sonra yine memoriala gidecezig.

5.denememizi orada yaptiracagiz.

cok yogun bir merkez, benim 3. denemem orada olacagi icin 1250€ ödeyecegim, bu cok iyi bi fiyat.

ya bi demede olmadi ise illaki merkez kötü diye bisey yok.... bunun daha degisik nedenleri var. bunlarida biz genelde biliyoruz dimi.

selamlar
ozean

kesinlikle katılmıyorum pek çok hastane pek çok doktor gezdim o nedenle kıyas yapabiliyorum ve diyorumki her konuda memorial diğerlerine on basar. titiz dikkatli bilgili tecrübeli doktorları var çok gelişmiş laboratuvar koşulları var yeteri kadar ilgi alaka var fazlasına gerek yok adamlar iyiki geldin hemen tüp yapalım demiyor önce bakıyor sorun ne bu sorunun içinden nasıl çıkılır. amaçları bizleri hamile bırakmak ve bu başarı ile anılmak . tabiki parada kazanacaklar kim babasının hayrına yapıyor bu işi ama öncelikleri hamile kalmamız. negatif sonuç alanda olacak pozitif sonuç alanda olacak burada önemli olan hastaya uzmanlıklarının gerektirdiği herşeyi yapıp yapmamaları bence hakkını veriyorlar. etik anlayışları var hemde fazlasıyla o nedenle birincide özellikle hamile bırakmıyorlar gibi bir yorum yerine daha aklı başında davranıp sorunum ne diye bakmak lazım.

olumlu tarafları da var olumsuzda,
bir kere çok çok ilgili değiller o kunuda size katılıyorum, ilgide beklemiyorum ayrıca hedefe ulaştırsa yeter die düşünüorum
makineye bağlamışlar olayı, insani yönleri çok hafif kalıyor. Baktım hıımm tamam iyi güle güle
para deseniz evet pahalı bi merkez. Ben gebelik testi için ücret istediklerinde şok oldum.
tedavi sonucunu öğrenmek için 63 tl ödemen gerekiyor ki hiçbir merkezde böle bişi yok.
ama labrv ve embriyologlar o kadar iyi ve ilgiliydiki
önemli olan da o zaten onların iyiliği yeter zaten iş orada bitiyor :)

Sonuçta gidin der miyim? Derim kesinlikle. Ama arkadaşınız, aileniz ya da sürekli doktorunuzun ilgisini beklemeden, beklentilerinizi minimuma indirerek :)

Back
X