N nokasem Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2010 43 0 46 Kocaeli 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #1 ben yeni memur oldum henüz konuya vakıf degılım bu doğum öncesı ve doğum sonrası 8+8 haftalık ücretli izin de maasımız aynen yatıyo bankaya degılmı bankaya yoksa ben mı yanlıs anladım ayrıca bır de doğum parası diye bişey varmış o nedır farklı bişeymi cevaplarsanız sevivinr
ben yeni memur oldum henüz konuya vakıf degılım bu doğum öncesı ve doğum sonrası 8+8 haftalık ücretli izin de maasımız aynen yatıyo bankaya degılmı bankaya yoksa ben mı yanlıs anladım ayrıca bır de doğum parası diye bişey varmış o nedır farklı bişeymi cevaplarsanız sevivinr
S senakar Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2011 201 0 96 Konya 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #2 nokasem .!.: ben yeni memur oldum henüz konuya vakıf degılım bu doğum öncesı ve doğum sonrası 8+8 haftalık ücretli izin de maasımız aynen yatıyo bankaya degılmı bankaya yoksa ben mı yanlıs anladım ayrıca bır de doğum parası diye bişey varmış o nedır farklı bişeymi cevaplarsanız sevivinr Genişletmek için tıkla... canım evet o dönemlerde ücretini almaya devam edersin.. Doğum parası ( iş görmemezlik) bayan işçiler için geçerli cünkü onlar bu dönemlerde aylıklarınıı alamıyorlar..
nokasem .!.: ben yeni memur oldum henüz konuya vakıf degılım bu doğum öncesı ve doğum sonrası 8+8 haftalık ücretli izin de maasımız aynen yatıyo bankaya degılmı bankaya yoksa ben mı yanlıs anladım ayrıca bır de doğum parası diye bişey varmış o nedır farklı bişeymi cevaplarsanız sevivinr Genişletmek için tıkla... canım evet o dönemlerde ücretini almaya devam edersin.. Doğum parası ( iş görmemezlik) bayan işçiler için geçerli cünkü onlar bu dönemlerde aylıklarınıı alamıyorlar..