Memur Hanımlar bakar mısınızz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç puan aralığında kapatiyor
Başka bölümleri bilmiyorum ama benim bölümüm ve sadece dhmi ankara bakıyorum 96 civarı almak lazım . düştüğü yıllar olmuş ama ben sanmıyorum. genel olarak tüm kadroları sorduysanız bu sene baya düştü puanlar. ben merkezi den tercih vermedim hedefim olduğu için. tüm kurumlar olarak Ankara bile 85 civarına düşmüştü önceki atamada sanırım.
Ben de çok istiyorum İnşallah nasip olur 😊
yeterli emeği gösterirseniz çok güzel olur inş =)

Her ayın on beşinde maaşım geleceğini bilmek işimi kurallara uygun yaptığımda param gelecek ben kazandım benim param
Kimseden isteyemem garantiii

Elbette ben de dediğim gibi evi geçindiren olsam farklı konuşurdum. Haklısınız.
Kendim mühendislik üni terk :KK70: özel sektörde borsa şimdi de düz memur :KK70:
Şu an Büro yönetiminden atanmayı planlıyorum, dhmi önlisanstan o bölümün alımını yapıyor.
Dort yıllık mezun olmasaydım bende ıkı yıllık buro yonetımı okumak atanmak isterdim ya
Unıversıtesı ogrencı isleri cezbeıdyo benı d eburo yonetımden alıyormuş o da 🤣

Dort yıllık mezun olmasaydım bende ıkı yıllık buro yonetımı okumak atanmak isterdim ya
Unıversıtesı ogrencı isleri cezbeıdyo benı d eburo yonetımden alıyormuş o da 🤣
okudugum mühendisliğin tek faydası okulu bitirmemem oldu :D
öğrenci işleri ben de çok istedim ama rektörlük oldu. Üniversite her açıdan rahat.
lisans kadrolarında alımları pek bilmiyorum .
sen nerdesin şu an?

okudugum mühendisliğin tek faydası okulu bitirmemem oldu :KK70:
öğrenci işleri ben de çok istedim ama rektörlük oldu. Üniversite her açıdan rahat.
lisans kadrolarında alımları pek bilmiyorum .
sen nerdesin şu an?
Izmırdenım Ogretmenım calısmıyorum bebısım oldu 🌸

Bu arada yazmayı unutmuşum sadece gy gk dan girecekler matematik ve Türkçeye çok yüklensin çünkü bunlar nankör dersler değil. Öğretmenlikten girecekler (sadece gy gk ve eğitim) eğitimi erkenden bitirip sadece tekrar ve deneme şeklinde gitsin . Alan sınavına girecekler ilk alandan başlasın ve sınava kadar asla bırakmadan alan çalışın diğerleri az ya da orta olsa da olur . Tarihte padişahın didisinin didisinin yüzüğünü falan öğreneceğim diye hicccc kasmayın, tarihte boğulmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X