Memur olmak? Peki Neden?

Eğitim hakkını nasıl kullandırıyorlar bilmiyorum.
Siz memur musunuz :)

Mülakat hangi kurumlar için geçerli?

valla benm alanım adaletbakanlığı kurumu oldugundan sadece adalet bakanlığını biliyorm mülakatlı alım diğer kurumklarla ilgili birbilgim yok bankalarda mülakatlı alıyor sanırım

valla benm alanım adaletbakanlığı kurumu oldugundan sadece adalet bakanlığını biliyorm mülakatlı alım diğer kurumklarla ilgili birbilgim yok bankalarda mülakatlı alıyor sanırım

Anladım, mülakat hiç bilmediğim bir şeydi. Zaten konuyu da bilmediklerimi öğrenmek için açmıştım.
Teşekkürler ; )

şu aralar benimde arafta olduğum bi konuya değinmişsiniz... tüm yorumları okurken benliğimi buldum burada..

ben 2014 KPSS için umutlanıp, emek vermeye hazır olanlardanım. Herkesin yazdığı gibi memurluk hayatını kurtarmak demek benim için de.. Henüz yaşım 19. Seneye önlisans olarak gireceğim inşAllah... Azim ve kendine güven ve planlı bir çalışma olduktan sonra Rabbim çalışana emeğini karşılığını verecektir :)

Aynı duyguları hissediyoruz. Önlisans hangi bölüm seninki?

1 yıllık memurum 24 yasındayım. çok memnunum çok şükür Rabbime. herkese tavsiye ediyorum ama mumkunse memleketınıze atanın :)

yazını yeni okudum öncelikle hayırlı olsun:) memur olarak nereye atandın,ne okumuştun sınava A mı B mi olarak girdn, sorular nasıldı... şeklinde silsile yaptım ama cevaplarsan çok sevinirim

yazını yeni okudum öncelikle hayırlı olsun:) memur olarak nereye atandın,ne okumuştun sınava A mı B mi olarak girdn, sorular nasıldı... şeklinde silsile yaptım ama cevaplarsan çok sevinirim

işletme mezunuyum 85 almıştım sınava b grubundan hazırlandım sorular zrdu ama çalışmıştım mecbur :)

doğru valla çalışınca oluyor. zor olan bölüm sözel miydi sayısal mıydı

Çalısınca hersey olur cnm bende 89 alıp atandım .. Zorlugu sana göre degısır cnm mesela ben hc mat calısmadm matım ıyıydı cunku. Hangı derste eksıksen ona yuklenmen lazm

Çalısınca hersey olur cnm bende 89 alıp atandım .. Zorlugu sana göre degısır cnm mesela ben hc mat calısmadm matım ıyıydı cunku. Hangı derste eksıksen ona yuklenmen lazm

iyi puan almışsın ben halkla ilişkiler bölümü bitirdm ben gibi atanan arkadaşların oldu mu acaba

bu yıl görücem artık.dersaneye gitmiş miydn

İlk dönem gtmedm 2. donemde devam eden kursa yazıldm yanı hızlandırılms kurs degıldı.. dersaneye ıhtıyac duymadm benı en ucuza yazan dersaneye yazıldm 2. donem sebebı de yapamadgm soruları sormaktı. dersaneye gtmesemde aynı puanı alırdm yanı.ama en basından berı 80 ustu alırım dyrdm ama sende o guvenı goremedm sankı cnm .. kendın ınanmalısın once yoksa olmaz..

gıda mühendisliğine geçiş imkanı olmuyor mu bu saatten sonra... bölümünüzü seviyorsanız araştırın bence bunu. mülakatla alan yerler genelde öğretmen dışındaki lisans mezunları için oluyor, uzmanlıklarda. sizin KPSS önlisans mezunu olarak girebileceğiniz sınavlarda mülakat yok, ancak katiplik, infaz koruma memurluğu için sınavı ayrı bildiğim kadarıyla ve mülakat gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…