memur poposu olmasın

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
İşim gereği oturmaktan popom ağrıyo çok afedersiniz:KK23: Sandalyede otur otur memur poposu olmasın. ne yapmam lazım bi fikri olan var mı böyle devamlı oturmalı işlerde.

Ismini hatırlamıyorum ama instagramdan kim kardeshian'ın spor eğitmeni olan yuvarlak poponu bir abla vardı. Günlük egzersizler filan paylaşıyormuş kalça bölgesine özel. Bir göz at istersen.

Buarada başlığın efsane bir yazım hatası olduğunu düşünmüştüm konuyu açmadan önce

İşim gereği oturmaktan popom ağrıyo çok afedersiniz:KK23: Sandalyede otur otur memur poposu olmasın. ne yapmam lazım bi fikri olan var mı böyle devamlı oturmalı işlerde.
Ben iki sene öyle çalıştım canım. Hiç bir çözüm de bulamadım. Arada kalkıp gezin, işe yarar...

odamda tekim diyorum ki yastık mı koysam altıma.Ama olmaz patron gelip görse rezil olurum

Haberlere gelmisti gecen gun.
Her 45 dk sonrasi bi 5 dk yurumen gerekmis.
Egri bi oturus seklindede agriya bilir poponuz.
Kuyruk sokumu acir o an.
Egzersizleri arayip bulabilirsin.

odamda tekim diyorum ki yastık mı koysam altıma.Ama olmaz patron gelip görse rezil olurum

Yastık değil de sandalyelerin üzerine bağlanan minderler var acayip olmaz sandalyene uygun bişey alabilirsin. Ve tabii ki squat squat squat :KK76:

sanırım poponun çıkıklığını kaybedip düzleşmesi oluyor memur poposu....:KK48:
Ben yıllar yılı oturarak çalışıyorum kalçamın çıkıklığı hiç bozulmadı afederssniz. :KK53: Normalde de kalçanız çıkıksa kemik yapınız öyleyse bozulmaz merak etmeyin...
Ağrı için de spor tavsiye edilebilir ama oturduğunuz koltukla ilgilidir çoğunlukla...

Ortopedik oturma minderi al, patronun görürse ayıp olmaz bu sayede. Ayrıca egzersiz yapmakta yarar var.

sanırım poponun çıkıklığını kaybedip düzleşmesi oluyor memur poposu....:KK48:
Ben yıllar yılı oturarak çalışıyorum kalçamın çıkıklığı hiç bozulmadı afederssniz. :KK53: Normalde de kalçanız çıkıksa kemik yapınız öyleyse bozulmaz merak etmeyin...
Ağrı için de spor tavsiye edilebilir ama oturduğunuz koltukla ilgilidir çoğunlukla...

normalinin maşallahı var..memnunum şeklinden bozulmasını istemiyorum:KK6:

Ah memurum. Popom yer görsede düzleşse razı olacak durumdayım. Tabi hem yer görse hemde düzleşmese daha iyi olur. Çözersiniz inşallah:)

ay başlık çok güzel :KK45:
40 dk'da bir 5 dakika tempolu yürümen gerekiyor. wc'e gidiyormuş gibi yap binada hızlı tur at ya da tuhaf bakışlara maruz kalmamak için wc'de squat yap =)

Bende öğretmenim yani memurum ama hiç duymamıştım :KK70::KK70::KK70::KK70: toto egzersizleri var böyle kendini sıkıyosun filan yatakta bi araştır bakalım sonra buraya da yaz:21::21:

tumblr_mvkeh62ONG1s7o4nao1_500.jpg

Çözüm squat!

X