• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur tayini

marsaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
3
0
1
30
Arkadaşlar bir ay önce memur olarak istanbula atandım eşim eskişehirde cezaevinde tayinimi eskişehire aldırabilme şansım var mı yada sürec nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Adam mahkummuş , mahkum eşe bağlı tayin oluyor mu hiç duymadım daha önce. Saçma geldi .
ben de hiç duymadım

zira mazeret tayininde 2 durum var ya aile birliği ya bakım zorunluluğu (ya da aileye değil kişiye bağlı mazeretler, can güvenliği, eğitim vs.)

eş durumu için çalışma belgesi (360 gün genelde) isteniyor
değilse adam hasta ona bakacam diyorsanız onun belgesi isteniyor

çalışmıyor, hasta da değil, bunun dışında bir mazeretin kabul edildiğini bilmiyorum hiç. (ha istisnai durumdur, dilekçenizi verirsiniz, kabul edilir edilmez Allah bilir artık )

şayet anadolu yakasındaysan eskişehire hızlı trenle git-gel konu sahibi
adamı silivriye aldırırsın sonra oraya gitmesi eskişehire gitmekten zor olabilir.

Arkadaşlar bir ay önce memur olarak istanbula atandım eşim eskişehirde cezaevinde tayinimi eskişehire aldırabilme şansım var mı yada sürec nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Eşin kadroluysa sen sözleşmeli olduğun için o sana tabi. Eşinde sözleşmeliyse zaten gelemez. Bizim cezaevindekiler geçici görevle attırıyorlar istedikleri yere kendilerini 🚬

Back
X