• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memurlar Tüp bebek yaptırırken izin-rapor işlemlerini nasıl yapıyor?

İnşallah, Allah gönlüne göre versin. Bende ikiz istiyorum. Artık yaşım geçiyor. Olmuşken ikisi bir arada olsun diyorum ama nasip tabi.

Sen ona internetten tüp bebek fiyatlarını göster. Şimdiden:KK57: böyle kalsın. Ben az çok bahsettim fiyatlardan. Hatta çoğu hastane benim söylediğimden daha pahalı, o yüzden eşim biraz daha temkinli harcıyor :)

Bu arada ben kenardaki Tomb raider resminden ötürü hep seni 18 lik çıtır olarak hayal ediyordum:KK70::KK70:
O oyunun serisini bitirdik eşimle. o yüzden severim kendilerini.

fiyatları göstereyim hemen
tipimde küçük gösteriyor çıtır sayılırım dermişim:KK53:.

Aynı durum bende de var. Hataydan Ankaraya geldim bunun için. Arası 9 saat yol. Bu hafta izinliydim haftaya iş başı yapmam gerek ama doktor gitme dedi iki güne bir kontrol gerekiyormuş. Yarın konuşacağım rapor olmaya çalışacağım bakalım.

Aynı durum bende de var. Hataydan Ankaraya geldim bunun için. Arası 9 saat yol. Bu hafta izinliydim haftaya iş başı yapmam gerek ama doktor gitme dedi iki güne bir kontrol gerekiyormuş. Yarın konuşacağım rapor olmaya çalışacağım bakalım.

sizin işte zor. kaç hafta daha böyle sürecek 1 ay sürüyor diyorlar.. burayada yazın ne yaptığınızı olur mu?

sizin işte zor. kaç hafta daha böyle sürecek 1 ay sürüyor diyorlar.. burayada yazın ne yaptığınızı olur mu?
Bu benim ikinci denemem o yüzden kısa bir süreçle devam etti doktorum. Bir hafta izinliydim. Bugün görüştüm rapor alacağım yarın transfere kadar. Sonra tekrar duruma göre verecekler.
Eşim gel git yapacak o sıkıntı biraz ama değer umarım bu yorgunluk uğraş. Hayırlısı.:-)

Bu benim ikinci denemem o yüzden kısa bir süreçle devam etti doktorum. Bir hafta izinliydim. Bugün görüştüm rapor alacağım yarın transfere kadar. Sonra tekrar duruma göre verecekler.
Eşim gel git yapacak o sıkıntı biraz ama değer umarım bu yorgunluk uğraş. Hayırlısı.:-)

rapor tek hekimden mi alacaksın

Allah nasip ederde alırız bebeklerimizi

inşallahhhhh canım

geçen sefer üç hekim imzası vardı bunda ne olur bilmiyorum. Sadece 5 günlük alacağım.

kaç günlüktü geçen sefer ki. (ne çok soruyorum dimi :KK53:)

29 ekimde görüşmeye gideceğiz de. hazırlıklı olayım:KK45:

kaç günlüktü geçen sefer ki. (ne çok soruyorum dimi :KK53:)

29 ekimde görüşmeye gideceğiz de. hazırlıklı olayım:KK45:
Geçenn sefer on gün aldım ondan öncede iki hafta izinliydim. düşükle sonuçlanmasaydı uzun bi süreç alacaktım nasip olmadı. Tedavi bir ay sürdü. Bu sefer iki haftada herşey bitecek inşallah

teşekkür ederim. 1,5 ayda olacağı kesin değil ya. o nedenle direk 6 ay alayım ne kadar kullanırsam dedim... tabi düşünce... toplam 1 yıl ücretsiz izin hakkı var. ama 2 parça halinde kullanılabiliyor. kullanılmayan kısım yanıyor. verip vermeyecekleri de ayrı konu ama en büyük müdüre direk anlatırız. anlar herhalde...
Canım bende memurum ve 1 yıllık ücretsiz izin aldım yanlış biliyorsun izini yarıda kesip geriye döndüğünde geriye kalan yanmiyor 5 ay oldu ben alali kasım ayında başlayıp yıllık izin sonrasında 32 haftalık iznimi alicam kalan izin hakkımı tek seferde başka bir zaman kullanabiliyorum

Canım bende memurum ve 1 yıllık ücretsiz izin aldım yanlış biliyorsun izini yarıda kesip geriye döndüğünde geriye kalan yanmiyor 5 ay oldu ben alali kasım ayında başlayıp yıllık izin sonrasında 32 haftalık iznimi alicam kalan izin hakkımı tek seferde başka bir zaman kullanabiliyorum

Iki parça olduğunu biliyordum da. 1 yil alip yarida kesip başka zaman kullanilacagini bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. Bebek tedavisi için mi aldınız. bu arada Allah Bebeğinizi sağlıkla kucağıza almayi nasip etsin.

Iki parça olduğunu biliyordum da. 1 yil alip yarida kesip başka zaman kullanilacagini bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. Bebek tedavisi için mi aldınız. bu arada Allah Bebeğinizi sağlıkla kucağıza almayi nasip etsin.
Evet canım tüp bebek tedavisi için aldım ama çok şükür izni aldığım tedavide hamile kaldım daha önceki denemelerde hep olumsuz olmuştu arka arkaya deneyeyim diye düşündüm ama gerek kalmadi

Evet canım tüp bebek tedavisi için aldım ama çok şükür izni aldığım tedavide hamile kaldım daha önceki denemelerde hep olumsuz olmuştu arka arkaya deneyeyim diye düşündüm ama gerek kalmadi

maşallah. Allah bizlerde nasip etsin. bizlerede dua et

Back
X