Memurluğa engel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani?? Farklı farklı erkeklerle bir çok otel kaydı mı?
Ayrıca resepsiyonun aldığı kayıt mi yoksa otel odasında halvet halindeyken alınan gizli saklı kayıt mi..
Öyle bir şey yazıyor ki 40 akıllı anlayamiyor 🤔

Milletin işi gücü kaldığıniz otelleri,onu da geçtim kimlerle kaldığınızı mi kontrol etmek ?
Kırmızı bültenle aransaniz tamam derim de sizin kuruntulariniz çok tehlikeli boyutlarda bana kalırsa.

Milletin işi gücü kaldığıniz otelleri,onu da geçtim kimlerle kaldığınızı mi kontrol etmek ?
Kırmızı bültenle aransaniz tamam derim de sizin kuruntulariniz çok tehlikeli boyutlarda bana kalırsa.
Teşekkür ederim avukat arkadaşımla görüştüm @ mune konumu kapatır mısın

Ne önemi var ki ya, çok saçma. Otele sadece yasak aşkıyla sevişmeye gidenlerle dolu bir ülke olduğu için otel deyince wooo oluyor insanlar. Oysa kalacak yer ihtiyacı olduğunda otelde kalır insanlar. Oteller pahalı olduğu icin Bazen iki ayrı para vermek yerine aynı odada kalabilir insanlar. Bu yani fuhuşacak demek değil ki.
Ne pis bir zihniyet.

Birden çok kişiyle otel kaydının olması memurluğa engel mi?
Bu soruyu daha önce aynı kişi farklı hesaplar açıp sorup duruyordu umarım o değilsinizdir....
Arabistan'da yaşamıyorsunuz hanımefendi. Nasıl okuyup memur oluyorsunuz onu da hiç anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X