memurlukta hizmet süreleri

anladım ohh valla rahatladım ilgilendiğin için çok sağol :)

Senin okulunu bitirip öğretmen olarak atanman düz memurluga atanma ihtimalinden daha yüksek.
Ayrıca atansan uzak ve küçük yerlere atanıp senelerce gelememe ihtimalin var bir de

Senin okulunu bitirip öğretmen olarak atanman düz memurluga atanma ihtimalinden daha yüksek.
Ayrıca atansan uzak ve küçük yerlere atanıp senelerce gelememe ihtimalin var bir de
ankara düşünüyorum nasip ederse Allah , 90 üstü hedefliyorum . tabii çok çalışmak lazım . ama zamanında ygs lys den 19bininci oldum çok iyi olmasa da , bu yüzden cabalamaya değer diyerek çalısıyorum

Heyecanın güzel de

Bizim oralarda bu durum için

Yayladaki yoğurda Tatar böreği kesilmez denir

Meali de doğmamış çocuğa don biçilmez ile aynı

Hele bir girin yüksek puan alın kadro açılsın Atanın adaylığınız kalksın da sonra da tayini düşünün

Evlenme vs zaten çok sonra gelin Ata binmiş ya nasip demiş

Not: deyimler Kpss çalıştırmak amaçlıdır

haklısın ama insan da merak ediyor işte , korktum bir an duyunca 1 yılı

sen daha sınava girmemişsin okulu bıtırmemişsin evlenmemişsin 5 sene sonrasını dusunuyosun

sen daha sınava girmemişsin okulu bıtırmemişsin evlenmemişsin 5 sene sonrasını dusunuyosun
geleceğe dair planlarımı hazır etmem gerek yoksa yol alamam hayat nereye sürüklerse oraya giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…