Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar cok merak ediorum, icinizde Mendel duasi ile Fal bakan varmi? Yada hic biriniz denedinizmi?
gelipde gitmeyen çok fazla !
ayrıca senden hoşlanırsa vay haline !
yaa çarpılacaksınız,rahatlık batıyor mu kuzummmm?
aaa canım hiç bulaşma benceYani eğer islam'a inanıyorsan Cinlerin sadece şu an ve geçmişten haberdar olduklarını bilmen gerekir.Gelecekte olan olaylara yönelik kehanetleri de (örneğin; şu an biri senin hakkında plan yapıyor, birileri senin hakkında bir şeyden konusuyor) şuan da olan olaylardan yola çıkılarak verilen bilgiler.Hiç ihtiyacın olmasın, bir şeylerin olacağını bilerek yaşamak kadar sıkıcı bir şey var mı yahu
Bırak hayat sana güzel sürprizler hatırlasın ve unutmadan sana bir bilgi veriyorlarsa/ bir yardım da bulunuyorsa mutlaka senden bir şey alırlar. O yüzden Bulaşmaa :)
Tabiki öyle zaten ihtiyacim yok, hem yildizname bakiorum zaten ben kahve falida, tesadüfen duymustum merak ettim sorim dedim
Yıldızname bakmak büyük maharet ister.İslam alimlerinin çoğunun da uğraştığı bir ilim.Amaan boşver falı falan sen![]()
Nee yıldızname mi? Cidden bakıyor musun canım? :)
Evet :)) 2 aylik bebegim var ondan firsat buldukca bakiorum, oda genelde geceleri oluyor
Bulutefe attigin özel mesajini aldim insallah okursun bunu, yanliz ben forumda yeni oldugumdan özel mesaj henüz atamiorum, sen bana istersen biözel mesaj daha atarak kendi isminle anne ismini yazarsan bakarim, ama buraya cevap vermek zorunda kalacagim, sen yax bana, ben gece yazarim
allah razı olsun cok tesekkur ederım burada yazsan olur
Birsey degil rica ederim, yanliz bana ismini ve anne ismini özel mesaj olarak atmalisin
5February mesajin alinmistir![]()