menegon kullananlar acil!!

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Kızlar menegon kullananlar
ben de bugün 150 ünite menegona başlayacağım.. 2. tedavim başladı hayırlısıyla...
menegonun içinden 5 iğne çıkıyor.. bir tanesi 75lik mi? yani ikisini mi yaptıracağım ve kalçadan yapılıyor değil mi?kafamçokkarıştı:1shok:

yardımınıza ihtiyacım var? Menegon, gonal-f ile başlayacağım ama o kadar iğneden kafam karıştı ve ben iğne olmaktan zaten korkuyoruuuuuuum

evet canım 1 tanesi 75 lik sen 2 tane yaptırcaksın bide kaç tane su karışman gerektiği yazmışlardır reçete menegon kalçada olanı galibaa başka çeşitleri de var ama senin ki kalçadan galibaa..GGONALf da ben göbekten yapmıştım korkma açıtmıyor

teşekkürler larem, kaç tane su karıştırmam gerektiği mi? onu nasıl bileceğim? benim tedavim şehir dışından devam ediyor o yüzden her an merkezle bağlantı kuramıyorum, panik oluyorum... menegon kalçadanmış.. ama 2 sulu tüpvar onlara 2 toz var, karısmayacak mı onlar?

kutuda kaç tane ilaç kaç tane su var
benim kullandığımda 5 su 5 ilaç vardııı ve kaç su ve kaç ilaç kullanacağımı reçete me yazmışlardıı

mrh arkadaşım merkezini arayıp sorman en doğrusu bence burdan fikir almakta biyere kadar fikre göre iğne yapılmaz çünkü dr un ne söyledi ise öyle yapman en makbulu sevgiler..

Canım merkeze sorup öğrenmen lazım. ılaç dozları kişiden kişiye değişir. Bende menegon kullandım 3 toz 2 su şeklinde kullandım. Ama sen aynı zamanda gonal f de kullanacakmışsın daha farklı bi uygulama. Kalçadan yapılıyor canım merkezi arayıp öğrenmeden kullanma sakın. Bu işler şakaya gelmez fazla kullanırsın birden yumurtan çok büyür bişey olur dikkat et aman...

Kızlar menegon kullananlar
ben de bugün 150 ünite menegona başlayacağım.. 2. tedavim başladı hayırlısıyla...
menegonun içinden 5 iğne çıkıyor.. bir tanesi 75lik mi? yani ikisini mi yaptıracağım ve kalçadan yapılıyor değil mi?kafamçokkarıştı:1shok:

Canım onu doktor reçeteye yazmış olmalı benimki iki toz bir sıvı karıştırıp yapılıyordu kalçadan selam ve dua ile.........

kızlar yardımlarınız için çok teşekkürler.. dün çok panik oldum ama çözdüm sorunu, merkezi aradım iğneden önce, 2 toz 1 su olarak başladım tedaviye.. hayırlısı bakalım.. hepimizin yolu açık olsun.... çok teşekkürler..

canım tedavin hayırlı olsun. sana özelden yazmıştım. umarım bu sefer bebişlerin seninle olur.allah yardımcın olsun...

canım o iğneler kalçadan olacağı için senin yapmaman daha iyi hemşirenin vurması lazım birde o iğneleri yedikten hemen sonra iyice bastırki yağ tabakasına çıkmasın iğne yoksa canın yanar ben 11 gün yedim sabah akşam artık delik deşik olmuştum tedavin hayırlı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın.

inşallah kızlar.. iyi dilekleriniz için sağolun...isteyen hepimizin bu cuma günü dualarımız kabul olur inşallah ve meleklerimize kavuşuruz...

Back
X