Menekşe ile Halil - Kanal D

bu cumaki bölümü misafir yüzünedne izleyemedim ya ne oldu bilmiyommm.ama neyse tekrarını koyuyyolarrrr

Gelecek hafta dizide bol koşturmaca olacak...
Menekşe'nin sığındığı aile babasını arayıp menekşenin orada olduğunu söyledi:(
Bilmiyolar tabi babanın baba olmadığını...

ya evet halil buluyor menekseyi tabi meneksenin babası öğreniyor yerini ama halilin yakısıklılıyı meneksenin mahsumuyeti ğerçekten çok ğüzel bir dizi

Ya Bişey Dikkatimi çekti Dizide Bu Kadar çok Tesadüf Olur Mu?
Menekşenin Abisi Ve Nikahli Kocasi Halilin Mezarina Gidiyorlar Iş Için,sonra Menekşenin Evinde Kaldiği Kişilerin Kiz Yani Menekşenin Süt Kardeşi Canayin Erkek Arkadaşi Halilin Düşmaninin Oğlu Pes Yani Koca Istanbulda Bi Avuç Insan Mi Var.onun Dişinda Güzel Bi Dizi

Gelecek hafta dizide bol koşturmaca olacak...
Menekşe'nin sığındığı aile babasını arayıp menekşenin orada olduğunu söyledi:(
Bilmiyolar tabi babanın baba olmadığını...

evet ya haftaya olaylar çok olacak merakla bekliyorum

çok güzel bir dizi konusu kadrosu tavsiye ederim.....çok güzelll

İzlemeyenler mutlaka izlesin gerçekten çok güzel bir dizi ..Hele o Halil'in bir Menekşe deyişi varki ağzından bin tane Menekşe dökülüyor sanki..Kıvanç Tatlıtuğ bu dizide kendini aşmış tavsiye ederim izleyin...

bu bolum cok guzeldi hakikaten, yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum dogal olarak tam da karsi karsiya geldiler......
Menekse'nin annesinin kocasina soyledikleri de cok yerindeydi agzinin payini verdi yazik kadincagiz :((

muhteşem bi bölümdü gerçekten ya nerde ne olacagı tahmin edilmeden izlendi diger bölümü ipple çekiyorum

Diziyi izlemiyorum ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla esas kızın bu sürekli ağlak hali beni deliyor yaa:mymeka:

menekşe çok bencil ya .abisi gelince nasıl da hemen halili bıraktı sinir oldum.halil gibi erkekler var mıdır acaba

Menekşe ile Halil, yanlarına Yusuf’u da alarak kaçarlar.
Halil’in güvenini kazanmaya çalışan Mithat ve Halil’i hala seven Zeynep de bu kaçışa yardım eder.
Menekşe ile Zeynep’in yolları istemedikleri halde bir kez daha kesişir.
Halil’in yanından ayırmadığı çanta ve annesinin ölmeden önce yolladığı boş kutunun esrarı Mithat’ın da ilgisini çeker. Mithat uzun zamandır aradığı soruların cevabının bu kutuda olduğundan şüphelenir.
Menekşe ve Halil’in bütün hikayesini dinleyen Mithat, Menekşe’yi öldürmeye çalışan ağabeyinin ve kocasının kendi adına çalışan adamlar olduğunu öğrenir.
Kadir ve Mustafa, Menekşe için başka planlar yaparlar ve harekete geçerler. Menekşe’nin hayatına karşılık başka bir hayatı rehin alırlar.

26 Ekim 2007 Cuma Saat : 22.00

alıntıdır

Bu Halil'in ani kutusunda ne gibi bir sir olabilir acaba?Mithat'da dedi ya bakalim aradigimiz sey oradami diye.Bir tahmini olan varmi acaba.Ne olabilirki aradiklari?

Menekşe iki ateş arasında !

Mustafa ve Kadir, Mithat’ın adamlarının eline düşer. Kadir ölüm döşeğindedir. Mustafa, onu bir an önce hastaneye götürmek ister ama, polis korkusuyla tedavisi gecikir.
Menekşe’nin babası İstanbul’a gelir. Oğlunun Halil tarafından vurulduğunu öğrenen Hasan çılgına döner. Artık bu iş kan davasına dönecektir.
Menekşe ile Halil, Kadir’in durumundan habersiz Mithat’ın evinde saklanırlar. Mithat onların gözünü korkutarak kendine daha yakın olmalarını sağlar. Zeynep’in ihanetini bilmeyen Halil, peşindeki adamlar yüzünden herkesin zor durumda kaldığını düşünerek vicdan azabı çeker.
Menekşe ve Halil her türlü zor şartta bile aşklarını yaşamaktan geri kalmazlar. Mithat’ın evinde romantik anlar yaşanır. Mithat kutunun sırrının peşindedir ve bu sır yavaş yavaş çözülecektir.

09 Kasım 2007 Cuma Saat :22.00

alıntıdır

Dizide ask, kan davasi , mafya her sey var. Senaryosu diger dizilerden farkli. Zengin evler ,agalar gormekten biktik dizilerde.

Menekşe ile Halil, kavuşmak üzere ayrılıyor

Menekşe ile Halil, polisin Halil’i aradığını öğrenince tekrar kaçmaya başlarlar. Bu kaçışa Yusuf da eşlik eder. Yusuf, Zeynep ile ilgili şüphelerini Menekşe ve Halil’le paylaşır.
Halil, Zeynep’e karşı olan inancını tamamen yitirir.
Geceyi geçirmek için Yusuf’un kaldığı pansiyona yerleşirler. Ertesi gün Menekşe’nin annesi ve ninesi İstanbul’a gelecektir. Yusuf onları karşılamaya havaalanına gider. Menekşe ile Halil pansiyonda yalnız kalırlar.
Kadir’in durumu giderek düzelmektedir. Ama hala uygun böbrek bulunamamıştır. Süheyla hastaneye gittiğinde duygusal anlar yaşanır. Hasan ve Mustafa, Kadir’in başında nöbet tutarken Yusuf, annesini ve ninesini pansiyona getirir. Menekşe haftalar sonra ilk kez annesiyle ve ninesiyle kucaklaşır. Ailenin bir kısmı bir araya gelmiştir ama hala Menekşe ağabeyi Kadir’i düşünmektedir.
Menekşe de Halil de yaşadıklarının bedelini ayrı ayrı ödemeye karar verirler. Halil kararını Yusuf’la paylaşır.Yusuf, Menekşe ile Halil’e hayatları boyunca unutamayacakları bir armağan verir. Menekşe ve Halil kavuşmak için ayrılmayı göze alırlar.

23 Kasım 2007 Cuma Saat : 22.00

alıntıdır

Back
X