- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar bebeklerinize menenjit aşısı yaptırdınız öı ne kadar gerekli sınra ateş yaptı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menenjit yaptırmayı hep düşündüm ama yinede tedirginim o yüzden bilen birilerine sormamak istedim. Birde şimdi olacak bebeğim aşısını o yüzden ateş yapar mı diye korktumYaptirmadim bu ay icinde yaptiracagim. Ne kadar gerekli kismini yorumlamak bence bize dusmez ama ben ne kadar ozel asisi varsa yaptırdım bunu da yaptiracagim. Rotayi bile yaptirma diyen doktorlar var etrafimda, tanidigim kim yaptirmadiysa şuan acisini cekiyor. Ihmal etmeyin derim
Teşekkür ederim kaç aylıkken yaptırdınız pekş bebeğim 3 aylık doktorumuz yapalım diyor daYaptırdım kendi çocuğumu da,okulda parkta temas edeceği diğer çocukları da riske atmayi doğru bulmuyorum.
Rota virüsü de 2 doz yaptırmıştım.
Ikisinde de sorun yaşamadık.
3aylik çok erken degilmiTeşekkür ederim kaç aylıkken yaptırdınız pekş bebeğim 3 aylık doktorumuz yapalım diyor da
Iki farklı aşı var sanırım. Biri aşı takviminde yazan,net hatırlamiyorum ne zaman yapildı ama takvimde yazan dönemde yapildığına eminim.Teşekkür ederim kaç aylıkken yaptırdınız pekş bebeğim 3 aylık doktorumuz yapalım diyor da
Doktorumuz değiştiğini artık 3 ve 5 te vurulduğunu söyledi3aylik çok erken degilmi
Bende kizima yaptırdım ateş fln yapmadi tam hatırlamıyorum yasina yakin yaptirmistik galiba
Doktorumuz artık değiştiğini söyledi 3vr 5 te yapacağız birde 1 yaşından sınra dedi3 aylik mi? 1 yas sonrasi yapiliyor menenjit
Artık erken yapıldığını söyledi doktorumuz 3 ve 5 te yapıldığını koruyuculuk açısından daha iyi olduğunu söylediBak bi menenjit asisi var asi takviminde yer alan. Saglik ocagi yapiyor ucretsiz. Bide nimenrix asisi var menenjit diye biliyor herkes icerigi farkli. Asi takviminde yer almiyor ozel aşı. Alip saglik ocaginda yaptiriyorsun. 1 yas dolduktan sonra yapiliyor. Doktorunuzdan detayli ogrenin bence 3 ay cok erken eğer ozel asi ise..
Doktorumuz 3 ve 5 te yapılabiliyor artık dedi bende yaptırdım umarım iyi olur.Benim oğlum 2 yasında yaptıracağım bir kaç aya.
Ama doktorumuzun muayenehanesinde 3 aylık bebeğe menenjit yapmışlardı. Yani yapılabiliyor demek ki.
Diğer asılarında alerjik bir durumu olmadıysa bunda da olmaz muhtemelen, biz alerjik olduğu için büyümesini bekledik.Doktorumuz 3 ve 5 te yapılabiliyor artık dedi bende yaptırdım umarım iyi olur.