merhabalar ben rahatsız olduğum bir konuda paylaşım yapıcam. kadınların erkeklerden beklentileri sürekli aciz ve zayıf gözükmek onun eline bakmak o kadar kötüki arkadaşlarım var sevgilisi hediye almıyor diye ayrılan, sevgililer gününde bir tane tek gül verdi diye dünya hakaret edip ayrılan.. nedir bu açgözlük bizdeki.. adam düşünmüş almış ha bitane almış ha demet almış. miğdem bulanıyor gerçekten menfaat ilişkilerinden azcık başkasına minnet etmeyip güçlü durmalı kadın dediğin..
Aynen katılıyorum sanaboyle yapmayan kadınlarında degerini bilmez erkekler bilmem belkide boyle olmak lazım
aynen katılıyorum onlar daha kıymetli el üstünde tutuluyor biz işi bilmiyoruz galibaTamam da bahsettiğin kadınlar daha değerli oluyor ona ne diyorsun peki?
bunlar hep simariklikdandir, hayatin zorluklarini gormemekdendir...merhabalar ben rahatsız olduğum bir konuda paylaşım yapıcam. kadınların erkeklerden beklentileri sürekli aciz ve zayıf gözükmek onun eline bakmak o kadar kötüki arkadaşlarım var sevgilisi hediye almıyor diye ayrılan, sevgililer gününde bir tane tek gül verdi diye dünya hakaret edip ayrılan.. nedir bu açgözlük bizdeki.. adam düşünmüş almış ha bitane almış ha demet almış. miğdem bulanıyor gerçekten menfaat ilişkilerinden azcık başkasına minnet etmeyip güçlü durmalı kadın dediğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?