S sutlukawe Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2008 Mesajlar 1.692 Emoji Skoru 4.218 Puanlar 733 Yer İstanbul 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yamukpiremses #21 yamukprensess .!.: size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm 8-9 yıl uzun bir süre, umarım geçer... Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
yamukprensess .!.: size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm 8-9 yıl uzun bir süre, umarım geçer... Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
N nazeninns Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2008 Mesajlar 180 Emoji Skoru 19 Puanlar 118 Yer İstanbul 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yamukpiremses #22 doktorunuz size bazı baş hareketleri yaptırmadı mı?onlar biraz rahatlatıyor.bir de ibrahim saraçoğlu çoban çantası çayını önerdi.
doktorunuz size bazı baş hareketleri yaptırmadı mı?onlar biraz rahatlatıyor.bir de ibrahim saraçoğlu çoban çantası çayını önerdi.
yamukpiremses Akrep Kadını Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 694 Emoji Skoru 468 Puanlar 73 11 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yamukpiremses #23 nazeninns .!.: doktorunuz size bazı baş hareketleri yaptırmadı mı?onlar biraz rahatlatıyor.bir de ibrahim saraçoğlu çoban çantası çayını önerdi. Genişletmek için tıkla... hiç duymamıştım deneyeceğim çok sağolun.
nazeninns .!.: doktorunuz size bazı baş hareketleri yaptırmadı mı?onlar biraz rahatlatıyor.bir de ibrahim saraçoğlu çoban çantası çayını önerdi. Genişletmek için tıkla... hiç duymamıştım deneyeceğim çok sağolun.