ilaç zaten 110tl nekadar cömertsin tatlım kaydirigubbakcemile3
İlacın fiyat küpüründe fıyatı 121tl bende ayrıca bir dozda fazladan var!! oyüzden gayet cömert oldum kanatındeyim a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaç zaten 110tl nekadar cömertsin tatlım kaydirigubbakcemile3
İlacın fiyat küpüründe fıyatı 121tl bende ayrıca bir dozda fazladan var!! oyüzden gayet cömert oldum kanatındeyim a.s
evet canım iğne o şekilde oluyo senin tıkaça benzer dediğin şey aslında toz suyu toza boşaltılıp vurulyo
bende menogon iğnesiyle aşılama yapılarak hamile kaldım
inşallah sende faydasını görürsün..
İlaçlara başlamadan önce muayene olmadın iz mi anlamadı mi doktor hamile oldugunuzuSelamlar hanımlar, bu ay adetimin 2. Günü menogon başladım. Fakat adetim 2. Gün kesildi. Bugün 5. Gün ve hiç gelmedi. Gebelik testi yaptım sonuç 700 bhcg çıktı. Ben 3 tane 6 doz iğne oldum. Artık iğneleri bıraktım tabi. Benim için büyük bir sürpriZ. :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
Doktorunuz adı nemerhaba arkadaşlar .bende menegon kullandım. ilacın miktarı az geldiği için doktorum 11 tane kullandırdı.sürekli yumurtaları gözlemledi.ve sonunda olgun 20 milimlik bir yumurta oldu. aşılama yapıldı.ve şimdi bitanecik kızıma hamileyim.ben buna doktorumun başarısı diyorum.kendisi çapa profosörü.ve çok şeker bi adam.çok zor süreçler ama inanın sonuca ulaşacaksınız.sakin olun ve doktorunuzu iyi bulun.