- Konu Sahibi karamelek-07
-
bende menogon başladım ama kalçadan yapılıyor siz kaç iğne yaptırdınız ya bana dr önce 4 dedi sonrada 5 gün yap dedi perşembe dr gidecem bakalım .bu iğnenin haricinde bir krem , folikasit ve çatlatma iğnesi daha yazdı . hakkımızda hayırlısı inşallah herkes muradına erer.kaydirigubbakcemile3
melek evet aynı tarıhlere denk geliyoz senle . 2 ekimde regl olmuştum ben.inşallah iyi olur. seninde ilkmi acaba.benim ilk çocuk evlenince ilk ayda olmuştu ama şimdi olmuyor işte allah gönlüne göre versin canım buradan haberleşiriz.
canım ya ne tahlili yaptıracan sen . ben sabah iğne olacak 5.yi akşamda 18,30 da dr gel dedi tahlil bişey demedi bana
bende bu iğneleri kullanıyorum 4. aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyım rabbım herkese hayırlı sağlıklı bır evlat nasip eder inşallah
Merhaba arkadaşlar bende iki ay gonal f den sonra bu ay menogona başladım yumurtalar büyürse bu ay aşılama olacağım inşallah (MENOGONLA HAMİLE KALANLAR LÜTFEN YAZIN ) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
Merhaba arkadaşlar bende iki ay gonal f den sonra bu ay menogona başladım yumurtalar büyürse bu ay aşılama olacağım inşallah (MENOGONLA HAMİLE KALANLAR LÜTFEN YAZIN ) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
canım ben 3. asılamayı yaptırdım pazartesı yıne menogon kullandım 7 gun 13. gun asılamam yapıldı ınsallah bu sefer tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?