Aşılama menogon kulllanan arkadaslar yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bursada hangi merkeze gidyorsun cok merak ettim.......birde menagonun cok fzala etkisi olmadığı için puregon kullanıldığını duymuştum.............:umursamaz:

Mrb fatmaozkan bursada jimere gidiyorum doktorum jale gürlüler menogonu ilk defa kullandım bu ay olmazsa ilacın ya dozu yükseltilecek yada ilaç değiştirilecek tüp deneyeceğiz gibi sen nereye gidiyosun

canım bursada hangi merkeze gidyorsun cok merak ettim.......birde menagonun cok fzala etkisi olmadığı için puregon kullanıldığını duymuştum.............:umursamaz:

Mrb fatmaozkan bursada jimere gidiyorum doktorum jale gürlüler menogonu ilk defa kullandım bu ay olmazsa ilacın ya dozu yükseltilecek yada ilaç değiştirilecek tüp bebek deneyeceğiz gibi sen nereye gidiyosun

bende bu ay aşılama yapıyorum.6 aralıkda menagon başlandı.225 ünite ile başladı.4 gün yapacakmışım..size hangi dozda verdiler..birde kaç gün sonra aşılama işlemi yapılıyor.

bende bu ay aşılama yapıyorum.6 aralıkda menagon başlandı.225 ünite ile başladı.4 gün yapacakmışım..size hangi dozda verdiler..birde kaç gün sonra aşılama işlemi yapılıyor.

merhaba bende dün 2. aşılamama start verdim, menagon75 likten 2 tane yani 150 lik ile başladım.6 gün kullanıcam sonra kontrol, bakalım hakkımızda hayırlısı.

merhaba arkadaslar bende ilk asilamamin ignelerini gobekten yaptim ben yurtdisinsa yasiyorum hemsire eve gelip yapiyor fark etmez diyor gobekte olur kalcadada olur iknci asilamam ocakta olacak bu sefer 75 igne yapacam burda turkiyedeki gibi asilama sonrasi hic dinlendirmeden eve yoluyorlar benim sol tup olmuyor tek tuple olan varsa cevap yazarsa sevinirim allah hepinizin gunlune gore verir insallah

ıgnelere yarın baslıcam umarım yarına kadar kullanmıs bırı cevap yazar

meenagonlar kalcadan enjekte ediliyo. normal yani. ben iğneden korktuğum için ufak uc kullandım bi sorun olmuyo. bu arada ben 7 adet almıştım 5 tanesini kullandımç 2 tanesini kullanamadım. ihtiyacı olanlar varsa uygun fiyata vereceğim.ilgilenenler mesaj bırakabilir.

menogon kalçadan kullandım ben hep öyle yapılıyor.saat beşten önce sağlık ocağında yaptırabilirsin ya da acillerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…