menogon & pregnyl kullananlar birlikte bekleyelim

hilal1907

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4.227
3.983
Menogon sonrasi 2 yum olustuu dun pregnyl 10000 vurdularr nenolcak cok merak ediyorumm henuz agrim olmadi catladimi bilemiyorumm daha once kullananlar yada yeni kullananlarr birbirimize destek olalimm. Benimm belimin ortasinda cok agri oldu igneden sonraa baska agrim olmadi

[QUOTcanim ne tur agrilarin olduuira0131, post: 41004956, member: 679438"]Bnde bu ayın 7 sinde pregly 10000 vuruldum şuan beklemedeyim..[/QUOTE]
Bide canim ne tur agrilarin olduu

[QUOTcanim ne tur agrilarin olduuira0131, post: 41004956, member: 679438"]Bnde bu ayın 7 sinde pregly 10000 vuruldum şuan beklemedeyim..
Bide canim ne tur agrilarin olduu[/QUOTE]

valla fazla bir agrım olmadı sadece kasıkta hafif agrı oluşuyor..benim o agrım hala ara sıra sızı şeklinde oluyor..bakalım iğneden sonra 12. günüm bugün..test yapmaya cekiniyorum..

Bide canim ne tur agrilarin olduu

valla fazla bir agrım olmadı sadece kasıkta hafif agrı oluşuyor..benim o agrım hala ara sıra sızı şeklinde oluyor..bakalım iğneden sonra 12. günüm bugün..test yapmaya cekiniyorum..[/QUOTE]
Bi arkadas 12 gun ogrendi cnm ama kanda baktirmistii idrarda belli olurmu bilmemm denemek lazimm

slm arkadaslar iğne sonrası durumlarınız nasıl bende klomen kullandım ve pazar akşamı yapılması için iğne yazdı dr. ay sonu gel hcgye bakalım dedi o kadar emindi yani benide umutlandırdı :KK22:

Merhaba kızlar ben de menegon kullandım cumartesi çatlatma iğnem yapılcak
aranızda gebe kalan var mı??

Kizlar bu menegonu kac gun kullandiniz acaba ? Cok agri yaptimi ? Geceleri sirt ustu yatamaz oldum

Dozları doktor belirliyo, 1 hafta da üç kez vuruldum sanırım hatırlayamadım şimdi..
Ama ben de çatlatma iğnesinden sonra ağrı olmuştu..
Menegon çok ağrı yapmadı..

Bende hic agri olmamisti catlatma ignesinden sonra cok agrim olmustu doktoruna sor bence ben ara verdim 1-2ay sonra yeniden baslicam
Canim ben tup bebek tedavisi icin vurduruyorum acaba dozlari farkli oldugu icin mi boyle aci veriyor ? Aksamlari 3+2 bir kalcaya 2+1 diger kalcaya ayni anda vurduruyorum dr oyle dedi umarim cok uzun surmez canim baya yaniyor hos bebegim icin herseye deger o ayri ama merak da etmiyo degilim sonraki asamalarimi

Sizler asilama mi tup bebek mi kizlar ? Umarim bebislerinize kavusmussunuzdur yazdiginiz tarihlere net bakmadim ama :)

Canim ben tup bebek tedavisi icin vurduruyorum acaba dozlari farkli oldugu icin mi boyle aci veriyor ? Aksamlari 3+2 bir kalcaya 2+1 diger kalcaya ayni anda vurduruyorum dr oyle dedi umarim cok uzun surmez canim baya yaniyor hos bebegim icin herseye deger o ayri ama merak da etmiyo degilim sonraki asamalarimi
Aa ondandir canim bi dolu yumurta olusuyo bi iki tanesi bile agri yapabiliyo o zaman normall

Sizler asilama mi tup bebek mi kizlar ? Umarim bebislolmadi artik tup bebekze kavusmussunuzdur yazdiginiz tarihlere net bakmadim ama :)
Ben asilama denemedim hic ara verdik obur aydan itibaren 2-3 igne tedavisi olmazsa asilama dedi dr oda olmadi artik tup bebek dedi

Anladim galiba dozuyla alakali bu durum su an sirt ustu yatamiyorum kalcamin agrisindan umarim hepimiz icin yolunda gider hersey cok tesekkurler cevaplariniz icin :)
Kist oldugunda cok agrir benim fazla buyudugunden sende bi dolusu buyuyo yanii rica ederim ne demekk

X