Menopoza girip aylar sonra regl olan var mı?

Papatyagibisin70

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.128
453
123
Menopoza girdim. Hormonlarıma bastırdığında FSH: 45 E2: 30 civara idi doktor menopoza girdiğimi söyledi .. Yaklaşık 5 aydır regl olmuyorum . Ama dün regl oldum ve bugün de kanamam devam ediyor.Bu durumu yaşayan var mı?

Annem olmuştu canım 37 yaşında menopoza girdi 4 5 ay kadar adet olmayıp olmuştu. Sonra yine birkaç ay olmadı. Bir yıl birkaç ayda bir adet oldu sonra tamamen kesilmişti.

Annem olmuştu canım 37 yaşında menopoza girdi 4 5 ay kadar adet olmayıp olmuştu. Sonra yine birkaç ay olmadı. Bir yıl birkaç ayda bir adet oldu sonra tamamen kesilmişti.
Cnm çok teşekkür ederim. Bende 50 yaşındayım. Peki doktora gitti mi ? Çünkü menopoz döneminde regl olmak bi sorun olabilir yazıyor internette..

Yok abla gitmedi. O ara ameliyat olmuştu kemoterapi alıyordu. Açıkçası menopozu hiç önemsemedik bile o an.
Cnm çok geçmiş olsun.. umarım iyidir şuan . Ayrıca çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Iyi olacak inşallah abla yeniden nüksetti bugün tekrar ameliyat oldu.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Evet benim annem olmustu menepoz denildikten bir kac ay sonra yine adet gordu sonra tekrar kesildi. Herhangi bisi de olmadi

Menopoza girdim. Hormonlarıma bastırdığında FSH: 45 E2: 30 civara idi doktor menopoza girdiğimi söyledi .. Yaklaşık 5 aydır regl olmuyorum . Ama dün regl oldum ve bugün de kanamam devam ediyor.Bu durumu yaşayan var mı?
Merabalar ben 55 yaşındayım 5 yıldır menopozdayım ve dün regl oldum siz dr gittiniz mi sorunu çözebildiniz mi

Back
X