Menstrual Cup

bu ne ilk defa gördüm böyle biseyi nasıl kullanılıyo bilmiyorum ama seklinden semalinden sacma biseymis gibi geldi bana.

hayatım regl döneminde oluşan akıntıyı içine topluyor ve sonra sen boşaltıyormuşsun anladığım kadarıyla...
almanya ve ingiltere bayagı popüler olmaya başlamış, ama türkiyede yok sanırım henüz..

Çok şaşırdım. İlk kez duyuyor ve görüyorum, ama oldukça rahatsızlık verici olduğunu düşünüyorum, ben tampon bile kullanamadım. Bu çok büyük.........
Ama hijyenikde olacağını düşünüyorum. Kan havayla temas etmiyor. Belki çok uzun süre tuvalete gidemeyen, ped değiştirmeyenler için olabilir.

burda konuyu gördükten sonra merak ettim baktım bende netten ama benim pek aklıma yatmadı bu olay ben tampon bile kullanamayan biri olarak asla bana göre degil.degisik boyutları varmıs ve göründügü kadarda büyük degil kücücük bisey fakat bana pek hijyenik gelmedi.farzetki dısardasın ve cup dolu bosaltıp temizlemen lazım nerde ve nasıl yapcan ?hadi bunlara care bulunurda ne biliyim cupu cıkarıcan icini bosaltıp temizlicen falan benim yapabilicem bi is degil.

Back
X