kısır yapma bence bulgur biraz mide kaynatabiliyor aksam saatlerinde herkesin tercih edebilcegi birsey degil patates salatası olabilir belki onun yerine
kisirdan vazgeçiyorum o zaman, yogurtlu patates salatasi yapayim, denemek istiyodum zaten iyi fikir olur
çokk severim ama yogurtlu patates salatasina karar verdim canim
aksam cayıı cın etımeklı tatlıda cok olmuyor bence bırde menu agırmı ne
pogca veya borek neden yapmıyorsunuz
neyin yerine pogaca veya börek yapayim canim? Sana agir gelen hangisi oldu tatli mi?
Eger öyleyse tatliyi tiramisuyla degistirebilirim
çerkez tavuğu yap hem kolay hem doyurucu hem çook lezzetli
valla bilmiyordum bile varligini :O inanmiyorum ya kolaymista. Salata yerine olur dimi ?
Yalniz mayonez yiyemiyorum hardal koysam onun yerine nasil olur acaba? Zaten çogu salatami yogurt ve hardalla yaparim mayonez yerine ama bunun tadini bilmedigimden bi sorayim dedim canim
kısır olmaz bencede bence 3 çeşit yeterli tuzlu kurabiye aglayan pasta gibi o tarz tatlı birde börek veya pogaça yeterli olur sonrası meyva veya çerez olabilir
kisirdan vazgectim :)
aglayan pasta diyince brownide olabilir. ya tiramisu ya browni diyorum ozaman
Caydan sonra, önce meyve sonrada kahve yapariz ve onunda yanina genelde tatli veriyoruz. Farkettimde amma çok yiyormusuz ya
Cevremde hep böyle yapiliyor :26:
canım çoğu tuzlu zaten oyuzden belki kek yapabilirsin ayrıca yoğurtlu birşeylerde yapabilirsin herzaman hafif olur çünkü aklıma geldikçe yazarım ben yine :)
yogurtlu patates salatasi yapmak istiyorum canim.
Kek yerinede yeni kararim browni yada tiramisu, nasil olur? Sen yine güzel fikirlerini esirgeme
ben yogurtlu salatalari cok severim mesela patlicanli. Bence daha cok meze turu seyler yapsan olur. oyle atistirmalik seyler. Kisir yerine mercimekli koftede olur bir kac atistirir herkez catla birlikte, kucuk kanepe gibi falan, patates salatasida guzel fikir. Misafirlerinize soylersiniz olmadi ac gelin, karninizi aksam yemeginde iyice doyurmayin diye
Mercimekli köfteyide bidahaki misafirlere düsünebilirim canim, tesekkür ederim
bence menu gayet guzel ama tatliya gerek yok ki :) al hazirdan kurabiye,bisküvit koy masaya...ondan öncede mini pizzanla kisirini sunarsin,yanina da marul yeterli bence
aman Allahim hazirdan alip yapamam
benim içim rahat etmez en biri bastan güzelim ya.
Misafirlerime özenmeyi severim ne bilim hazir seyler pek olmaz, hani haberli geliyorlar bide öyle olmasa tabi ki yaparim.
Tatli araniyor yinede hep tuzlu olmuyor sanki :26:
Tesekkür ederim yorumun için
(Biz palatschinken diyoruz türkcesi krep sanirim) Krep yapmayi neden denemiyorsun burda misafire cok meshurdur krepler yapilir sira sira bir tapakta gelir yaninda kücük kahvaltiliklarda cikolata, recel falan olur icine sürüp yer isteyen
Veya baguette citir citir kizarmis bi sekilde sicacik cayin yanina geldiginde hic doyum olmaz evde kendin yapabilirsin varsa satin alip uzunlamasina tam ortasina peynir vs doldurup birkac dk firina verdikten sonra ikram edebilirsin
Degisik bi fikirmis krepte! Ama daha samimi oldugum misafirlerime yapmayi tercih ederim canim.
Gelenler biraz esimin akrabasinada karisiyor o yüzden, "bizi bi kreple agirladi" derlerse arkamdan bozulurum. Biraz o tip insanlar maalesef.
Tesekkür ederimmm hepinize
yeni menüm:
Yogurtlu patates salatasi
Mini pizzalardan (pogaca yerine yapmak istedim, hem peynir, sucuk, sosis koyarak cesitlendiririm)
Tiramisu yada browni
Tuzlu kurabiye.