meraba kızlar avrupa yakasında gidip memnun kaldıgınz iyi bi kadın dogum uzmanı varmı

hulyaemrah

duman gozlum
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
1.998
5
106
kızlar okmeydanında ikamet ediyorum mümkünse bana yakın gidip memnun kaldığınız

yada bana tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı biliyorsanız bana yazarmısınız

sgk varmı muayene ücreti ne kdar tüm testleri muayeneyi rahim filmlerini hormon testi

yumurtlama takibi hepsini kapsayan bi yer olursa benm için daha iyi olur şimdiden teşekkürler

kızlar bana yardımcı olun lütfen yaaa

canım ben özel okmeydenına gitmiştim kızımda salih bey var o çok iyi birde özel muaynane var
şimdi de şişli de onun muaynesi 200 tl ama mükemmel adı osman öztürk araştır istersen sormak istediğin birşey olursa özel msj at

osman özyurt doğrusu yanlış yazmışım

Avcılar Hastanesi Nil Bilgen. Kesinlikle memnun kalırsın, mükemmmel bir doktor, yakınlarımdan biliyorum.

osman özyurt doğrusu yanlış yazmışım

saol canım ben bu dr u bi araştırayım ama kime sorsam özel okmeydanındaki doktorlardan memnun değilller herkes gitme anlamıyo onlar diyolar:44::44::44::44:
bildiğin bayan dr varmı gülüm

Avcılar Hastanesi Nil Bilgen. Kesinlikle memnun kalırsın, mükemmmel bir doktor, yakınlarımdan biliyorum.

benimde bir sorum olcak... ben şu anda 32haftalık hamileyim... şimdiye kadar başka bir doktora gittim ama fiyat yüzünden nil hanıma gitcem bundan sonra... daha önceden gitmişliğim var... doğuma yakın ilk kez gideceğim için bir sorun olurmu acaba? hamileliğimle ilgili hiç bir sorun yaşamadım allaha şükür, yani özel dikkat edilecek herhangi bir durum yok, herşey yolunda... yinede birşey dermi nil hanım, yoksa bişey demeden kabul edermi

saol canım ben bu dr u bi araştırayım ama kime sorsam özel okmeydanındaki doktorlardan memnun değilller herkes gitme anlamıyo onlar diyolar:44::44::44::44:
bildiğin bayan dr varmı gülüm

diğer konundada yazmıştım sana ama bende ilkhamileliğimde okmeydanına gitmiştim. salih bey çok ii bir doktor olmasına rağmen düşük yapmamam için ilaç bile vermedi aslında herşey belliydi. aslında bende çok memnundum onda belki yapılacak bişey yoktu ama bilmiyorum en azından progestan verebilirdi. vermedi. ssk vermişti bana progestanı. bende soğudum ordan ama geçen hafta arkadaşım doğum yaptı orda o çok memnun yinde istersen dr adını öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…