Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Link Silinmiştir.arkadaşım hepsi bir harika olmuş ellerine sağlık bende senin gibi bu tür işlerle uğraşıyorum hatta sipariş üzerine satıyorum artık tülleri değerlendirmeye bayılıyorum yalnız senden bir ricam olacak şu seccade hurçlarının birde kapakları açılmış şekilde resmini koyarsan çok memnun olurum bide ölçüsü varmı yoksa göz kararımı kesip dikiyosun çok şey istiyorum biliyorum ama azcık dikimi hakkında bilgi verirsen sevinirim
Allah seni nazarlardan saklasın.Hepsi harika yine emeklerine,ellerine,gözlerine sağlık canım
arkadaşım hepsi bir harika olmuş ellerine sağlık bende senin gibi bu tür işlerle uğraşıyorum hatta sipariş üzerine satıyorum artık tülleri değerlendirmeye bayılıyorum yalnız senden bir ricam olacak şu seccade hurçlarının birde kapakları açılmış şekilde resmini koyarsan çok memnun olurum bide ölçüsü varmı yoksa göz kararımı kesip dikiyosun çok şey istiyorum biliyorum ama azcık dikimi hakkında bilgi verirsen sevinirim
teşekkür ederim arkadaşım yaptığın açıklama yeterli ben hurcun kapağını açtığın zaman diğer bölümleride zarf şeklinde olduğunu sanıyordum ama düzmüş değilmi fakat benim dediğim şekildede olabilir kabamı durur yoksa
teşekkürler yeşilim bu resmi sana özel çektim antalyadan topladığım deniz kabukları sevgiler
Link Silinmiştir.