merak edilen el işlerim

ayyyy yaa daha önce gördüm yorumda ekledim herhalde ama sonradan eklediklerin de çok hoş yaaaa Allah bide bana öle beceri verse

banyoya ıvır zıvır koymak için yaptığım bir dolap mavi üzerine sedef eskitme ve yapma çiçekle süslenmiş

bakın eski bir komidini ne hale getirdim cocuk odalarına çalışabilirsiniz hazır rölyefle uçsuz bir kurşun kalem yardımıyla şekiller verdim kuruyunca tamamını kreme boyadım sonra yeşil ve kahve efektlerini boyayıp ıslak süngerle renkleri azalttım cıkardığım kulplarıda boyayıp mobilya cilasıyla cilaladım sevgiler

harika hepsi ellerine sağlık...çooook beceriklisin.a.s. canım biz böyle mi arkadaş olacaktık...kısmet.:teselli::1hug:

teşekkürler canım önemli olan nasıl arkadaş olduğumuz değil arkadaş olabilmemiz sıkma canını sevgiler

canım nasıl yapıldığını anlatabilir misin ortancaların yapılış şemaları var mı acaba
bi de o terlik ne işe yarıyo ben daha önce görmedim hiç cahil kaldım yani

canım nasıl yapıldığını anlatabilir misin ortancaların yapılış şemaları var mı acaba
bi de o terlik ne işe yarıyo ben daha önce görmedim hiç cahil kaldım yani

öncelikle terliği başka bir arkadaşımız koymuş sanırım içine ıvır zıvır koymak için ortancanın şeması yok ama anlatmaya çalışayım altı için ne renk ortanca yapmak istersen o renk satene ihtiyacın var satenini kasnağa ger kurşun kalemle istediğin büyüklükte yuvarlak çiz kurdeleni iğnene geçir ortadan bir yerden çık sonra kurşun kalemi arasına koyup biraz yakınından bat her yerini böyle doldur sonra oluşan kabarık lupların ortasına kum boncukları dik sateni kasnaktan çıkardıktan sonra yuvarlağı biraz pay vererek kes payı içine kıvırıp istediğin yere aplike yap ben içine kabarık dursun diye biraz elyafta koyuyorum umarım yeterince açıklayıcı olmuştur anlamadığın yer varsa sorabilirsin sevgiler

sağol canım ya hakkaten kolaymış güzel broş da olur herhalde ortancadan diye aklıma geldi şimdi arkasına broş iğnesi dikilirse güzel durur

Back
X