AnlayamadımÖnce kim aryacak ben dünürümü daha önce arayıp bayramını hayırlayayım günlerini görürsünüz inşallah.
Tek dert buysa ne mutlu size zira bugün kaynanam annemi arayıp beni sorgulamış nasıl ne yapıyor diye hayat işte nelerle uğraşıyoruz.Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben fazla takıntılı bir insanım maalesef ki. Her şeyi çok fazla düşünüyorumAsil sorun kim kimi arar degil. siz bunu neden kafanıza taktiniz sorun olan bu.
Allah kolaylık versin canım herkeseTek dert buysa ne mutlu size zira bugün kaynanam annemi arayıp beni sorgulamış nasıl ne yapıyor diye hayat işte nelerle uğraşıyoruz.
Haklısınız gereksiz bir düşünce içindeyim sanırım. Önemli olan insanlıkBenim babam kayinbabamdan büyük ve ilk babam arar sorar allah aşkına bırakın şu egolarinizi bi tarafa ya... ha o taraf aramış ha bu taraf ne fark eder önce siz aradınız kapatin simdide biz arayalim mi diyecekler. Kimin aradığınn bi önemi yok kalpler temiz olsun beyinler bayram olduğunu bilsin yeter.
Benim de fazla düşünmekten aklım karışıyor işte. Öyle mi böyle mi diye düşünüp duruyorumBiz kız tarafıyız mesela eşim tarafı daha büyük oldugu için annemler arar giderdi ama bunun hesabı yapılmaz karşılıklı çünkü ,kız evi naz evi diye bir şey var ya başka zaman da onlardan bekleniyor haliyle.
Kim kimi aramak isterse o ararMerhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
Hmm pekiKim kimi aramak isterse o arar
Diyorum ki; dünürler birbirini sever de böyle küçük şeylerle hiç kafanızı yormazsınız inşallah.Anlayamadım
Teşekkür ederim inşallah yaDiyorum ki; dünürler birbirini sever de böyle küçük şeylerle hiç kafanızı yormazsınız inşallah.
Doğru diyorsunuz bu bayram. İnsanlık sonuçta. Kim arıyorsaKim daha once musait olduysa o arar. Bunlarin hesabi yapilmaz.
Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederimBenim ailem küçük olan taraf. Nişanlandigimizdan beri her bayram giderler kayinvalidemlere el öpmeye. Hic onlar bizi arasin ya da gelsinler demediler. Bayram bu. Kucukler buyuklerin ellerini oper. Gidemezlerse ararlar.
Herhangi bir sıralama yokMerhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?