merak ediyorum

aynen kesin öyle derler ama ben ilerde kendi ayakkamı taşırsam eşiminkinide alırım acaba komik mi olur çevre tuhaf mı bakar?:1::1:

hayır tuhaf olmaz ikon olursun. bundan sonra bir yere gidecek karı-koca arasına şu konuşma geçer:
kadın- sende şunları al:12:
adam- bunlar ne??????:44:
kadın-ayakabıııı:ssz:
adam- iyide ben ne yapacam ayakkabıyı, saçmalama, :19:
kadın- ayağın çıplakmı duracan:96:
adam-çorap var ya:44:
kadın-onu demiyom bee:95:. yani ayakkabısız duraman:20:
adam-canım bir terlik veririler:ssz:
kadın-olmaz.geçen lionessler bize geldiklerinde kocasının ayağında ayakkabı vardı. çok güzel ve şık duruyodu. sende bunları giyeceksin.:19:
adam- bizim eve ayakkabıyla mı girdi o admm:53::53::53::53::53::53:

kiyafetim daha SIK gorunsun diye kendi ev terligimi baskasinin evinde giymek icin goturdugum hic olmamistir. Baskasinin terligini giymekten igrendigim icin gotururum en fazla. ama o da tasimaya usendigim icin de goturmem "ben terlikte rahat edemiyorum" der coraplarla kalmayi tercih ederim nereye gidersem :D erkekler de umursamiyor ve igrenmiyorlarsa sebeo budur:D

ben götürmem etrafımda pek götüreni de görmedim ama evet götürenler var.bence bunun tek sebebi bayanların beğenilme arzusu dikkat çekmeyi sevmeleri erkekler bu konuda daha rahatlar kim beğenmiş beğenmemiş pek önemsemezler.bende önemsemiyorum:31:

aynen ya erkekler millet ne der diye hiç takmıyor en fazla kendileri ve sevdikleri kadın için önemsiyorlar giyimlerini

hayır tuhaf olmaz ikon olursun. bundan sonra bir yere gidecek karı-koca arasına şu konuşma geçer:
kadın- sende şunları al:12:
adam- bunlar ne??????:44:
kadın-ayakabıııı:ssz:
adam- iyide ben ne yapacam ayakkabıyı, saçmalama, :19:
kadın- ayağın çıplakmı duracan:96:
adam-çorap var ya:44:
kadın-onu demiyom bee:95:. yani ayakkabısız duraman:20:
adam-canım bir terlik veririler:ssz:
kadın-olmaz.geçen lionessler bize geldiklerinde kocasının ayağında ayakkabı vardı. çok güzel ve şık duruyodu. sende bunları giyeceksin.:19:
adam- bizim eve ayakkabıyla mı girdi o admm:53::53::53::53::53::53:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ay süper olmuş yeni bir akım başlatıyorum ikoncan oluyorum:37::65::65:

Back
X