merak ediyorum......

ya arkadaşlar eskı esıne yaptığını bana da yapacağını nerden bılıyosunuzz
arkadasım bence esı ve ıkı cocugu varken bunları yapabılen bı adamın karakterı ortadadır nası guvnebılıyosun hemde ıkıncıye acelen ne yanı??

haha :) zamanında sızı bırakırsada konu acın dıyenler oluyordu smdı evlenıcez dıyorum yıne aynı seylerı soyluyorsunuz..
anlayın sunu adam bensız YAPAMAZZ..
tapıyor resmen bana ;)

yorum yapacağım da ne yazacağımı bilemedim...
benim aklıma gelen ilk soru şu oldu...neden google varken buraya bu soru ile geldiniz...
sonucta kk da ki bayanların tepkilerinin önceden almışsınız...
bizleri tahrik etmek yeni eğlenceniz mi?

ayrıca da konunun nıye buraya acıldıgı acık yanı,kk bayanları onceden bayana kullanılıyorsun vs demış,konu sahıbı de bakın gorun bnm ıcın boşandı ve evlenmek ıstıyor benımle kullanılmadım dıye gösteriş yapmak ıstemiş...

daha cok beklersınn canım;) dua ette sende BENDE ALDATILDIM die bir konu açmaaa ;)

merak etme şekerim ben beklerim 2 çocuğunun annesini bırakan adam senin gibi daldan dala bir kadını mı bırakmayacak ama söz konusun siz ve karakteriniz olunca başka birine daha aşık olup bu adamı bırakmayla ilgili konuda açabilirsiniz :)

arkadasım bence esı ve ıkı cocugu varken bunları yapabılen bı adamın karakterı ortadadır nası guvnebılıyosun hemde ıkıncıye acelen ne yanı??

ayrıca da konunun nıye buraya acıldıgı acık yanı,kk bayanları onceden bayana kullanılıyorsun vs demış,konu sahıbı de bakın gorun bnm ıcın boşandı ve evlenmek ıstıyor benımle kullanılmadım dıye gösteriş yapmak ıstemiş...

durun durun yarın oburgun düğün resımlerımıde paylaşıcam burdann ;) adamın nıyetı yok diyenlere senı sevmıyor dıyenlere yuvanı yıktığınla kalırsın dıyenlere kapak olsun dıee ;)

merak etme şekerim ben beklerim 2 çocuğunun annesini bırakan adam senin gibi daldan dala bir kadını mı bırakmayacak ama söz konusun siz ve karakteriniz olunca başka birine daha aşık olup bu adamı bırakmayla ilgili konuda açabilirsiniz :)

hayaller hayaller hayaller :) ya bu fıkırlerınızı paylaşın bence ıyı bır senaryo olur valla ;)

durun durun yarın oburgun düğün resımlerımıde paylaşıcam burdann ;) adamın nıyetı yok diyenlere senı sevmıyor dıyenlere yuvanı yıktığınla kalırsın dıyenlere kapak olsun dıee ;)

elbet gelcek o günler:)
gelinlik resimlerini koy model olur gelin adaylarımıza:)
ama boşandıgındada görüntüleri istiyoruz:) unutma bizi 5 sene sonrada olsa :)

hayaller hayaller hayaller :) ya bu fıkırlerınızı paylaşın bence ıyı bır senaryo olur valla ;)

bir arkadaşımın babası çocuklarını senin gibi bir kadın için bırakıp evi terk etmişti kadın 2 çocuk doğurdu sonra beyninde tümör çıkıp öldü çocuklarında kocasından ayrıdığı kadın bakıo şimdi aynı sonu senin içinde diliorum şekerim xoxo :)

10. ayda adama aşık olduğunu ve bebeğin 4 aylık olduğunu yazmışsın. O arada 3 aydır sevgili olduğunuzu varsayalım, -adam madem sadece seni seviyordu- seni de karısıyla aldatmış oluyor. Bebek yapmak öyle bir seferde olacak iş değil, epey uğraş gerektirir biliyorsun :)

bıraz daha kalırsan ceyregınızı alın gelın dıycen hadi işine bak ya

yazık günah ya
vicdan denilen bısey var senın ondan haberın varmı

allahım senden kat be kat cıkarır ınsallah gün yüzü görmezsin..

dahada fazla tutamadım kendımı

senin seviyen belli zaten uzatıpta vaktimi sana harcamayacağım...

şüphesizki gaybı bilen yalnızca Allah'tır sana burda akıbetinin ne olacağını söyleyenler kendilerini yaradanın yerine koyduklarından değil,VİCDAN AHLAK ve MERHAMET sahibi oldukları ve eden bulur gerçeğine çokca şahit oldukları için söylüyorlar...

Allah senin sonunu hayr'a çıkarsın....

Ben sadece şunu merak ediyorum şu an birbirinize çok aşık da olabilirsiniz tapışabilirsiniz de karşılıklı ama bu adama gerçekten canı gönülden bir güven duyuyor musunuz içiniz huzurla doluyor mu? Bu adamdan ilerde güvenle çocuklar yapabilirim beni asla bırakmaz çocuklarıma iyi bir baba olabilir diyebiliyor musunuz?

Son düzenleme:
elbet gelcek o günler:)
gelinlik resimlerini koy model olur gelin adaylarımıza:)
ama boşandıgındada görüntüleri istiyoruz:) unutma bizi 5 sene sonrada olsa :)

o duyguyu size yaşatmayacağım emın olunn ;) onu ınsallah goremeyeceksınız cnku bız cok mutlu olucaz suanda olduğumuz gibi....

bir arkadaşımın babası çocuklarını senin gibi bir kadın için bırakıp evi terk etmişti kadın 2 çocuk doğurdu sonra beyninde tümör çıkıp öldü çocuklarında kocasından ayrıdığı kadın bakıo şimdi aynı sonu senin içinde diliorum şekerim xoxo :)

ha ha ha :) bişeyin dileği kabul olsaydı gökten bişey yağardı derler...sende ıste bakalım ıste..kımın ne sekılde öleceğini ALLAH bilir ;)

10. ayda adama aşık olduğunu ve bebeğin 4 aylık olduğunu yazmışsın. O arada 3 aydır sevgili olduğunuzu varsayalım, -adam madem sadece seni seviyordu- seni de karısıyla aldatmış oluyor. Bebek yapmak öyle bir seferde olacak iş değil, epey uğraş gerektirir biliyorsun :)

valla oncesı benı artık ılgılendırmıyo ben suana bakıyorum ve ilerde neler yapabiliriz onu düşünüyorum...

Bence cok büyük konusuyosun konu sahibi Burda herkes kendi dusuncesini söyluyor bi konu acarsan her yoruma acik olmak zorundasin. Ister paylas resimlerini ister al duvarina as - merakli degiliz yani ;)

Ama unutma Allah daima ici fesat olani, yuva Yükani cezalandirir ;).

Yinede ins mutlu olursun. Allah kimseyi dogru yoldan ayirmasin!!!

o duyguyu size yaşatmayacağım emın olunn ;) onu ınsallah goremeyeceksınız cnku bız cok mutlu olucaz suanda olduğumuz gibi....

ha ha ha :) bişeyin dileği kabul olsaydı gökten bişey yağardı derler...sende ıste bakalım ıste..kımın ne sekılde öleceğini ALLAH bilir ;)

valla oncesı benı artık ılgılendırmıyo ben suana bakıyorum ve ilerde neler yapabiliriz onu düşünüyorum...

:) hadi bakalım, bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler

Ben sadece şunu merak ediyorum şu an birbirinize çok aşık da olabilirsiniz tapışabilirsiniz de karşılıklı ama bu adama gerçekten canı gönülden bir güven duyuyor musunuz içiniz huzurla doluyor mu? Bu adamdan ilerde güvenle çocuklar yapabilirim beni asla bırakmaz çocuklarıma iyi bir baba olabilir diyebiliyor musunuz?

hayatta kıme guven var kı allah askına ben esıme sonsuz guvenırım dıyen yalan soyler bence..ALLAH şaşırtmasın dıyorum bu kadar....

bu konu ne ara bu seviyeye geldi yahu

herkes senın gıbı sevıyelı olmadığı ıcın konu buralara geldı ;)

Bence cok büyük konusuyosun konu sahibi Burda herkes kendi dusuncesini söyluyor bi konu acarsan her yoruma acik olmak zorundasin. Ister paylas resimlerini ister al duvarina as - merakli degiliz yani ;)

Ama unutma Allah daima ici fesat olani, yuva Yükani cezalandirir ;).

Yinede ins mutlu olursun. Allah kimseyi dogru yoldan ayirmasin!!!

konusuyorum cnku bana soylenenlerı de bı oku canım lutfen..biri de benım gıbı yapmısta sonra beynınde timör cıkmış ölmüşte senınde sonun oyle olcakta bılmem ne..yada yok bana da aynısı yapcakmıs yok bız evlensekte mutlu olamayacakmışız yok boşanacakmışız bı dunya laf soyluyorlarr ben uslubumu bozunca suclu oluyorum ohhhhh valla

Back
X