Kızlar Merhaba,
Kızlar yıllardır çalışmamın ardından çeşitli sebeplerden dolayı işi bıraktım ve biraz dinlenmek istediğim için bir süre iş aramamaya karar verdim, ama sanırım pişman olucam
Kayınvalidemle problem yaşayan biri değilim.Daha önce çalıştığım için böyle problemim olmuyordu işi bahane ediyordum ama şimdi işten ayrıldığımın haftası kayınvalidem sürekli arayıp günlere katılmamı istiyor

Öyleki iş yeriyle yaşadığım problemlerden bahsettiğimde pazartesi ayrılıcam sanırım demiştim aaa çarşamba yengenin günü var gelirsin o zaman deyivermişti, sinir olmama rağmen bişey dememiştim. Ben işten ayrılıyor olmanın sıkıntısındayım kv günlere gelin götürme derdinde
Bahsettiği güne gitmedim iyi değilim anne şimdi gelmeyeyim falan diyerek geçiştirdim o günü. Bugün yine gün varmış başka grupla ve kendi evinde. Gene arıyor gelir misin diye ve gitmek istemiyorum
Toplandıklarında etmedikleri dedikodu kalmıyor ve bana da saçma sapan şeyler soruyorlar. Mesela gitsem işten neden ayrıldın noldu da ayrıldın ne zaman çocuk yapacaksın bilmem ne, akıl vermeye kalkmalar falan daralıyorum içlerinde gerçekten.
Yaşıtım zaten yok olsada benim kafa dengim kimse yok. Kayınvalidemde istiyorki çanta gibi yanında gideyim günlere hava atayım gelinimle geziyoruz diye. Millet soruyormuş gelinlerin nerde evdeyse neden gelmiyorlar diye. Eltim de genelde benim gibi gitmezdi muhtemelen aynı sebeplerden. Kv'ye yardım edeyim falan istiyorum aslında bugün gidip ama kalmak istemiyorum, gidip kalkmakta nasıl olur bilmiyorum ya kızlar nolur bir akıl verin

vallaha işten ayrıldıgıma pişman olucam nerdeyse
eşimde anlamıyor halden. nolucak gidiver bekler gelmeni diyor. tamam gideyim yardımda edeyim ama oturamıyorum duramıyorum içlerinde ister istemez sıkılınca yüzüm asılıyor bu sefer aaa ne somurtuk olucak.

napayım kızlar ben yaa.kendi annemin bile günlerinden kaçan bir insandım ben