merak ediyorum......

yorum yazmadan önce eski konularınızı okumak ıstedım ama ekım ayında aşık olmussunuz bu hızla eşinizden ayrılıp yenıden evlenmek ıstıyorsunuz acaba acele karar vermıyormusunuz?hepımız ınsanız hata yapabılırız ama herkesın bu durumu bukadar cabuk kabullenıp anlasmalı bosanmalıklar yapması ne tuhaf !! ask herseyı affetmez evlı ınsanlar nasıl asık olur aklım almıyor mantıgım calısmıyor bu konuya!!!! hergece bır ınsanın koynunda sabahlar kokusunu ıcıne alırken nasıl sonrakı gun baskasıyla bulusur ınsan:(( . buyuk konusmak ıstemıyorum ama yaptgıınız dogru gelmedı bosanıp asık olsanız anlardım ama evlıyken tuhaf geldı. ALLAH yardımcınız olsun sımdıkı super eş adayınız baskasını bulursa bı anlasmalı bosanma yapmak zorunda kalmazsanız umarım..

4 Aylık bir bebeği babasından etmişsiniz...
Daha da denecek ne olabilir ki?

Pardon bir de şu var,sizin için kaç yıllık karısını bırakan adam sizi kim için bırakır?
Ya da evlendiniz diyelim garantisi var mı belki başka birine aşık olup bu adamı da yarı yolda bırakmayacağınızın? :51:

yazıkk yahuu içim acıdı her yaşta kötü ama 4 aylık daha baba kokusundan mahrum :(

yorum yazmadan önce eski konularınızı okumak ıstedım ama ekım ayında aşık olmussunuz bu hızla eşinizden ayrılıp yenıden evlenmek ıstıyorsunuz acaba acele karar vermıyormusunuz?hepımız ınsanız hata yapabılırız ama herkesın bu durumu bukadar cabuk kabullenıp anlasmalı bosanmalıklar yapması ne tuhaf !! ask herseyı affetmez evlı ınsanlar nasıl asık olur aklım almıyor mantıgım calısmıyor bu konuya!!!! hergece bır ınsanın koynunda sabahlar kokusunu ıcıne alırken nasıl sonrakı gun baskasıyla bulusur ınsan:(( . buyuk konusmak ıstemıyorum ama yaptgıınız dogru gelmedı bosanıp asık olsanız anlardım ama evlıyken tuhaf geldı. ALLAH yardımcınız olsun sımdıkı super eş adayınız baskasını bulursa bı anlasmalı bosanma yapmak zorunda kalmazsanız umarım..

İŞTE ben tm anlamıyla bir evlilik yasamadığım için bunlar oldu..ya allah askına evınde herşeyi yolunda giden kadın esını kolay kolay aldatırmı? ben evlı gıbı deıldım kı hıc hep yanlızdım..tatıle bıle yanlız gıderdım dusunun esım benım kocam gıbı yanımda hiçç olmadı kı....gerçekten yaşadıklarım kolay deildi..o beni öksüz bıraktı.o benım koca gıbı yanımda hıc olmadı...

katılıyorum bıde su var konu sahıbı kocası tarafından aldatıldıgını soyluyor ok belkı eşi de hakettı bazı kotuluklerı ama ya yenı evlenmeyı dusundugu adamın eşi masum çocuklar .. o masum kadını ve cocukları adamın kocası dusunmesı gerekır evvela evet ama konu sahıbı de hıc umursamamış:19:

bende şunu merak ediyorum o kadar aşk yaşadınız eşlerinizden boşandınız falan filanda o süreçte hiç mi araştırmadınız ne zaman evlenebiliriz diye

hadi aşkın gözü kör diyelim ya akıll

neyse umarım hakettiğinizi yaşarsanız iyi yada kötü

bız bu kadR kolay boşanabileceğimizi düşünmedikte ondan..herşey arka arkaya oldu onu araştıramadık desem yalan söylemiş olam yanı..

İŞTE ben tm anlamıyla bir evlilik yasamadığım için bunlar oldu..ya allah askına evınde herşeyi yolunda giden kadın esını kolay kolay aldatırmı? ben evlı gıbı deıldım kı hıc hep yanlızdım..tatıle bıle yanlız gıderdım dusunun esım benım kocam gıbı yanımda hiçç olmadı kı....gerçekten yaşadıklarım kolay deildi..o beni öksüz bıraktı.o benım koca gıbı yanımda hıc olmadı...

tabi neler yaşadığınızı bilemeyiz orası ayrı konu mutsuzdunuz ama başka b ir aileyi de mutsuz etmeniz çok kötü el kadar bebekle , tabi ki o adamda da suç var , sıkıntılı bir evlilik sonrası denize düşen yılana sarılır misali daha da mutsuz olacağınız bir evliliğe adım atmamak adına bari özgürken şimdi güzelce düşünüp tartın 2. bir yıkım sizi daha da mahvedecektir...

katılıyorum bıde su var konu sahıbı kocası tarafından aldatıldıgını soyluyor ok belkı eşi de hakettı bazı kotuluklerı ama ya yenı evlenmeyı dusundugu adamın eşi masum çocuklar .. o masum kadını ve cocukları adamın kocası dusunmesı gerekır evvela evet ama konu sahıbı de hıc umursamamış:19:

bakın sızınde eslerınız var yada yakınlarınızdan goruyosunuzdur..evliliği yolunda gıden bır adam ve ıkı cocuğu olan bır adam oylesıne gonul eğlendırmek için yada sadece asık oldu dıe yuvasını yıkar mı..hadı yıkarda yıne evlenırmı bu kadar kolay..hadı ben safımm oda mı saf?
bıde bosandı dıye cocuklarını sılmedı kı bu adam

moralınızı bozmak yada sızı yadırgamak ıcın yazmıyorum ama eşinizin hıcbır olumsuzlugundan bahsetmeden dırek aşık oldum dıye acmıssınız konuları tabıkı dedıgınız gıbı bır koca sevılmez ama dıger cıft belkı mutluydu 4aylık bır bebek var ortada?bılmıyorum ben karsı tarafa uzuldum acıkcası :(

tabi neler yaşadığınızı bilemeyiz orası ayrı konu mutsuzdunuz ama başka b ir aileyi de mutsuz etmeniz çok kötü el kadar bebekle , tabi ki o adamda da suç var , sıkıntılı bir evlilik sonrası denize düşen yılana sarılır misali daha da mutsuz olacağınız bir evliliğe adım atmamak adına bari özgürken şimdi güzelce düşünüp tartın 2. bir yıkım sizi daha da mahvedecektir...

valla kızlar bakın benım bıldığım onunda evınde mutlu olmadığı artık yalan doğru bılemem ben.cnku mutlu olan bırı helekı erkek kolay kolay yuvasını yıkmaz gıbı gelıyor..neyse bana gelınce zaten bı sure beklememız gerekıyormus ıyıce dusunurum saol fikir verdiğin için

iyide bu sebepler sizin gidip bir başkasının yuvasına göz dikmenizi gerektirmezdi.
Madem niyetiniz vardı en azından bekar birini tercih etseydiniz gerçekten çocuklarına çok yazık.

sebep ne olursa olsun aldatmak karakter meselesi

her şeyin bir adabı var

kocam beni öksüz bıraktı bende aldattım demek bir sebep değil

evli bir kadın olduğum için bu konular beni çok sinirlendiriyor

sen başka adama sevgini ver onla ilgilen sonra adam seni öksüz bıraksın yok arkadaş böle açıklama

karakterim zayıftı ve aldattın o kadar bahaneniz yok sizin

valla kızlar bakın benım bıldığım onunda evınde mutlu olmadığı artık yalan doğru bılemem ben.cnku mutlu olan bırı helekı erkek kolay kolay yuvasını yıkmaz gıbı gelıyor..neyse bana gelınce zaten bı sure beklememız gerekıyormus ıyıce dusunurum saol fikir verdiğin için

4 aylık bebeği var o bebek nasıl oldu o zaman mutsuzsa belki de hamilelik ve lohusalık psikolojiydi sadece belki düzelicekti , bu veballe yaşamak sizi acıtmıyorsa kimseye laf söylemek düşmez tabi, hayırlısı olsun

moralınızı bozmak yada sızı yadırgamak ıcın yazmıyorum ama eşinizin hıcbır olumsuzlugundan bahsetmeden dırek aşık oldum dıye acmıssınız konuları tabıkı dedıgınız gıbı bır koca sevılmez ama dıger cıft belkı mutluydu 4aylık bır bebek var ortada?bılmıyorum ben karsı tarafa uzuldum acıkcası :(

cnku ılk konumu actığımda yenı uye olmustum ve yaptığım hatanın farkındaydım neler yazdığımı okuyun gorun yanı..ama sonradan baktım kı her serrın altında bı hayır var derler ya bende oyle oldu yani..benı sahiplenen ve her kosulda yanımda olabılıcek bırını tanımış oldum..
doğru yada yanlış olan oldu sonucta artık hakkımda hayırlısı

Hani burda hep diyoruz ya kimse aldatılmayı haketmiyor diye ama bazı kadınlar da böyle arsız ahlaksız adamları bile bile tercih ediyorlar ya da o tip kadınları seçen erkekler aldatılmayı hakediyorlar diye düşünüyorum artık .Sonuçta adamın ya da kadının geçmişi belli başkasını aldatan çocuklarını bir kadın yad a erkek için görmezden gelen bir adam ya da kadın bir sonraki ilişkisnde veya evliliğnide sadakat timsali mi kesilecek acaba?

Son düzenleme:
bakın sızınde eslerınız var yada yakınlarınızdan goruyosunuzdur..evliliği yolunda gıden bır adam ve ıkı cocuğu olan bır adam oylesıne gonul eğlendırmek için yada sadece asık oldu dıe yuvasını yıkar mı..hadı yıkarda yıne evlenırmı bu kadar kolay..hadı ben safımm oda mı saf?
bıde bosandı dıye cocuklarını sılmedı kı bu adam

evett bende evlıyım zaten ve konularıma bakarsınız sıkıntılarım oldugunuda gorursunuz ama ben eşimi yınede sevıyorum ve bır erkege yan gozle bıle bakamıyorum onuda takıp edıyorum denıyorum bırsekılde ama dusman gıbı kavgalı bıle olsak bır kadına donupte bakmıyor kolay kurmadık bu yuvayı cunku kolayda bozmak ıstemıyoruz.... bır erkek cınsellık ugruna bırcokseyden vazgecebılır cok mantıklı dusunmeyebılır herseyı sılebılır amcam 55yasında komsusunun karısı ıle kactılar aralarındakı tek bag cınsellıktı pısman oldumu evet cunku sulalenınde cocuklarınında yuzune bakamıyor artık topluma gıremıyor...erkek dusunmeden bosar yapar , cocuklarını sılmez ama anne baba ayrı yetısen bıreylerde cocuklar saglıklı bır ergenlık gecıremıyor neyazıkkı!!!!!! neden bunu hemcınslerımıze yapıyoruz arkadaslar magdur olan da kadın neden bekar bır erkek degıl evlı bır erkek neden neden neden????????buyuk konusmak ıstemıyorum yargılamıyorum sadece senı haklı gorebılmem ıcın tek bır sebep bıle bulamıyorum tabı herkesın dusuncesı kendıne karar senın ama buraya gırıp yazdıgına gore yorumları ve soruları kabullenmen gerekıyor..Insallah mutlu olursun

Ayrıca orada 2 çocuğu dururken ve onlardan sizin için vazgeçmişken, sizde bile bile bunu istemişseniz, sizinle geçirdiği her vakit, onlara almayıp size aldığı 1 ekmek size haram olur. Bunun acısını Allah katbe kat çıkartır. Birazcık VİCDAN!

cnku ılk konumu actığımda yenı uye olmustum ve yaptığım hatanın farkındaydım neler yazdığımı okuyun gorun yanı..ama sonradan baktım kı her serrın altında bı hayır var derler ya bende oyle oldu yani..benı sahiplenen ve her kosulda yanımda olabılıcek bırını tanımış oldum..
doğru yada yanlış olan oldu sonucta artık hakkımda hayırlısı

oyle muhakkak olan olmus ınsallah hakkınızda hayırlısı olur ama evlenmek ıcın bukadar acele etmesenız ? 3aydır tanıyorsunuz ıkıncı evlılıgınızde husranla sonuclanırsa daha cok uzulmuyecekmısınız

Back
X