merak ediyorum......

elalemın kocasını ayarttı tek suclu ıkıncı kadın dıye kım yazdı ben gormedım tabıı kı en buyuk suclu kendı karısının gururunu düşünmeyen şeref yoksunu adamda.
ama ıkısıde suclu tabıı kı adam daha buyuk suclu olsa da,zaten konu sahıbıne ona nasıl guveneceksın evlenmek ıcın acele etme dıye bu yuzden dıyoruz

kızlarr ben hıcbır zaman yaptığımı savunmadım olan oldu evet sonuc ne ıkımızde ınsan gıbı eslerimızden ayrıldık ve olması gerektiği gibi yaşıyoruz suan...
bosanan hıcmı ınsan yok ya neler okuyoruz ortada sebep yokken esı hamıleyken bırakan aramayan sormayan..benım bırlıkte olduğum kısı o bayanın hayatında sahip olmayacağı seylerı bıraktı ona sırf cocukları ıcın sırf sıkıntı cekmesınler dıe..

bak eşini bırakıp gidenler aramyan sormayan aklında kalmış? neden çünkü bunlar yanlış davranışlar !!! şuan sende bunları yazarken bırakıp gideni kınıyorsun. ama at gözlüklerin bunu kendine bile söylemiyor

konu sahibi evliyken başkasına aşık oluyor ( evliliği kötüymiş) aşık olduğu adamda evli 2 çocuğu var birisi 4 aylık , sanırım 3 ayldır birlikteler , sonra ikiside boşanıyorlar , konu sahibi de soruyor ne zaman evlenebilirim diye

Ben bu konuyu hatırlıyorum sanki 4 aylık bebekten dolayı üzülmüştüm..

Ben konu sahibinin yerinde olsam iki kere düşünürüm
Hop yeni boşandım yasal süreyi bile beklemeden gözü kapalı ikinci evliliğe yeltenmem
Bi kendime gelmek, sağlıklı düşünmek adına kendime zaman ayırırım

Çünkü ne boşandığım adam ne evlenmeyi düşündüğüm adam değil, önemli olan benim
Artıları eksileri güzelce gözden geçiririm
Ağzım sütten yandı madem yoğurdu üfleyerek yemem gerektiğini bilirim

Lise çağında değilim iki ilgi gördüm mü aşktan gözüm kör olmamalı
O 4 aylık bebeği leylekler getirmedi sonuçta di mi ?
Herşeyin anlatıldığı gibi olmadığını buradan bile çözebilirim..

Bu adam çok mutsuz vs. ise ne diye eşi ile birlikte oluyo
Korunmayı da öğrenememişler herhalde ki ufacık bir yavrunun vebaline giriyorlar, birinciye çok iyi bakmışlar gibi
Neyse o eşini aldatan adamın sorunu, lafın gelişi adam tabi..

Sen dön aynaya , kendinle bi yüzleş
Sen bu adamı hak ediyo musun, diğeri seni aldattı boşadın.. Eee bu da seni değilse bile eşini seninle aldattı netice de..

Önce bi kafanı toparla , sonra karar ver.. İlle de bu ikisinden birini seçmek zorunda değilsin..

Son düzenleme:
kızlarr ben hıcbır zaman yaptığımı savunmadım olan oldu evet sonuc ne ıkımızde ınsan gıbı eslerimızden ayrıldık ve olması gerektiği gibi yaşıyoruz suan...
bosanan hıcmı ınsan yok ya neler okuyoruz ortada sebep yokken esı hamıleyken bırakan aramayan sormayan..benım bırlıkte olduğum kısı o bayanın hayatında sahip olmayacağı seylerı bıraktı ona sırf cocukları ıcın sırf sıkıntı cekmesınler dıe..

baba yaşarken yani ölmemişken babasızlık çekmek sıkıntı değil yani öyle mi ?
herşey para mı ? o 4 aylık bebeğin bir gülüşünü satın alabilirmisiniz ?

kadercim , konu sahıbı ekım ayında bırıne aşık olmus ama asık oldugu adam evlı kendısıde evli. adamın bırde ıkı cocugu var. bır kadın bosandıktan sonra nezaman evlenebılır dıye sormus konu sahıbı surec nedır dıye ?anlasmalı bosanmıslar..

canım yanlış anlatma

konu sahibi arkadaşın evliliği mutsuz diye, iş yerinde arkaşını ayartmış.. oglu bide 4 yaşındaki bebeğini terk etmiş bu konu sahibi yüzünden..

bak eşini bırakıp gidenler aramyan sormayan aklında kalmış? neden çünkü bunlar yanlış davranışlar !!! şuan sende bunları yazarken bırakıp gideni kınıyorsun. ama at gözlüklerin bunu kendine bile söylemiyor

evet onlar yuzustu bırakmış oysa bız arkamızda neler bıraktık neler onlaraa..nyse

canım senin hayatını bildiğin gbi yaşa ve konu acmasan daha ii olur bence cunku ben cok sakin biriryim ben bile çıldırdım ne demek hayatında sahip olamayacağı seyleri bıraktı ya 2 cocuğunun annesi tabi yapacak boşandı die cok rencide ediyosun yapma ben kadınların sorunları ile ilgilendiği bulunduğu bi kurumda çalıştım 2 yıl senin gbi durumda olan bayanlarla cok karsılaştım sonu neydi biliyomusun Mor çatı ve orda ne ögrendim bililyomusun kimsenin ahı kimsede kalmıyo inşallah senin sonunda o bayan gbi olmaz..

Vah vah çok acıdım doğrusu o adama. Sıkıntı çekmesinler diye her şeyi bırakmış. Bence siz terk edilmek nedir çocuklarla bir başına bırakılmak nedir bilmediğinizden bunları rahatlıkla söyleyebiliyorsunuz. Kadının yaşadığı buhranları geçirebilir mi dünya kadar mal para bıraksa. Boş işler...

arkadaşlar bence bizden bu kadar sonrasına müge anlı bakar..böyle konular olduğu sürece de malzemesi azalmaz..sonuç ortada yuva yıkanın yuvası olmaaaaazzzzz....

canım senin hayatını bildiğin gbi yaşa ve konu acmasan daha ii olur bence cunku ben cok sakin biriryim ben bile çıldırdım ne demek hayatında sahip olamayacağı seyleri bıraktı ya 2 cocuğunun annesi tabi yapacak boşandı die cok rencide ediyosun yapma ben kadınların sorunları ile ilgilendiği bulunduğu bi kurumda çalıştım 2 yıl senin gbi durumda olan bayanlarla cok karsılaştım sonu neydi biliyomusun Mor çatı ve orda ne ögrendim bililyomusun kimsenin ahı kimsede kalmıyo inşallah senin sonunda o bayan gbi olmaz..

aynen kimsenin ahı kimsede kalmaz...heleki bir çocuğun ahı asla yerde kalmaz

Hop yeni boşandım yasal süreyi bile beklemeden gözü kapalı ikinci evliliğe yeltenmem

Korunmayı da öğrenememişler herhalde ki ufacık bir yavrunun vebaline giriyorlar, birinciye çok iyi bakmışlar gibi

Sen bu adamı hak ediyo musun, diğeri seni aldattı boşadın.. Eee bu da seni değilse bile eşini seninle aldattı netice de..

Önce bi kafanı toparla , sonra karar ver.. İlle de bu ikisinden birini seçmek zorunda değilsin..

SAOL arkadaşımm yorumun içinn..dıkkate alıcam dusunucemm

Konu sahibi , kader okadar guzel anlatmıskı soyleyecek baska bırsey yok ... kendını topla evlenmek ıcın acele etme!

ben şu konuda sitedeki hanımlar gibi düşünüyorum; 4 aylık bebek varsa ortada eşiyle münasebeti yakın zamana kadar devam etmiş demektir dolayısıyla sizinle olmak için eşine ve çocuklarına sırtını dönmesini acele verilmiş bir karar olarak görüyorum

ilerde sizin de aynı durumda kalmanız çok yüksek bir olasılık

ama bu konudan tamamen ayrı olarak da şöyle düşünüyorum.

evli bir insan bir başkasına aşık olamaz mı? hayatta başımıza her şey gelebilir...
bu durumda herkes madem aldatmasın insan gibi ayrılsın eşinden diyor ee ayrılınca da vay efendim başkası için eşinden boşanmış ne ayıp deniyor...

sonuç olarak yine en başa dönüyoruz insan evliyse başkasına aşık olamaz olmamalı! bu kabul edilemez bir şey
kimse karşındaki insanı anlamaya çalışmaz çünkü kimse bir başkasının kendisine tercih edilmesini kabul edemez
oysa zaman içinde karşımızdakine duygularımız tükenebilir bir başkasına karşı yeşerebilir bunlar insan olmanın getirdiği şeyler

fakat tekrar yineliyorum konu sahibinin durumu daha farklı ben evlenmek için acele etmemesini öneririrm şuan duygularının verdiği coşkuyla her ikisi de yanlış adımlar atacak gibi...

Back
X