- Konu Sahibi pink_prenses
tamam. öyle diyelim. ama bak birde vicdan denen şey var değilmi.. şöyle düşün pink,ya ben esı hamıle olduğu ıcın onu bıraktığını dusunmuyorum kı..eğer oyle olsaydı doğumdan sonra hrsey cok daha guzel olurdu ayrıca ne cocuklarını ne esını bırakmazdı..sorunları vardı kızlarr ya
sen o kadın ol. hamilesin.zaten hamilelik kolay değil . karnında 2ci bir canlı taşımak. onun verdiği sorunlar vs. bu arada kocanlada sorunlar yaşıyorsun. evlilikte sorunun olmaması çok çok ender..ama çocuğun olacak .hayatının anlamı doğacak. ve sen bunlar yaşarken ve bunları yaşamana sebep olan esas yanında sana kol kanat germesi gereken ve bu dönemi seninle beraber atlatması gereken adam bir başkasıyla.. o adam için vicdansız ve kalpsiz demezmisin..
doğumdan sonrası önemli değil benim bakış açıma göre.oraya faha bakmıyorum ben adamın kişiliğine taktım..
karısı hamileyken ,ona destek olacağına başkasına bakan adamı sorguluyorum pink.
sana sadece söyleyeceğim. bu adam kalpsiz.. ve duygusuz. üzgünüm ama bunu düşünüyorum ben. sende bunu bir düşün olmazmı..