Merak ediyorum..

Ummehan123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
391
232
53
30
Kızlarr Merhaba, ben Yen'i üyeyim danışmak istediğim birşeyler var 2.5 yıllık evliyim hep eşim korundu bu süre zarfı içinde kist, sistit vede yara gibi sıkıntılarım oldu çok şükür hepsini atlattım bunlardan bir tanesinde doktorum yaşadığım rahatsızlığın kronikleşmesini önlemek amacıyla Doğum kontrol verdi 3 ay kullandım ve Bebek düşündük sonra maddi ve manevi olarak bu karardan vazgeçtik tabi bu sırada Doğum kontrol hapını bıraktım bırakalı üzerinden bayaa zaman geçti 5 ayın çok yukarısındadır ama hatırlamıyorum.Kasımın 9 undan beri korunmuyoruz ikimizde ayın 30.unda adet olmam gerekiyordu 5 gün geçti tabi duygularıma engel olamadım dün eczaneden test aldım ve tabi ki sonuç negatif çıktı sizce yarın kan testi yaptırmalı mıyım .?

Kan testi yaptır tabi. Sonuçta sürekli adet gecikmeleri yaşamıyorsan puan adet olmamanın bir sebebi olmalı. Eğer kesin hamile değilsen kanda negatif çıkarsa. Dr gitmelisin adet neden olmuyosun

Ya bilmiyorum psikolojik de olabilir.Normalde 22 yada 23 günde bir adet oluyorum ben her zaman olmasa da bazen 3-5 gün gecikebiliyor ama şimdi hamilelik beklediğim için her halde merak ediyorum.

Kan testi yaptır tabi. Sonuçta sürekli adet gecikmeleri yaşamıyorsan puan adet olmamanın bir sebebi olmalı. Eğer kesin hamile değilsen kanda negatif çıkarsa. Dr gitmelisin adet neden olmuyosun
Ya bilmiyorum psikolojik de olabilir.Normalde 22 yada 23 günde bir adet oluyorum ben her zaman olmasa da bazen 3-5 gün gecikebiliyor ama şimdi hamilelik beklediğim için her halde merak ediyorum.

12 dakika önceK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla

Adet belirtin Yok mu
1 - 2 gün önce kasıklarımda biraz ağrı vardı hatta bir akşamında işten eve geldiğimde afedersin otururken kalkarken biraz dikkat ettim ani hareketle ağrıyordu içim çünkü ama şuan ağrım Yok.Birde bu sabah ilişkiden sonra sol tarafımda karnımda çok tatlı ufak bir sızı oldu dondum kaldım hatta ve ardından da ufak ve kısa bir karın ağrısı.

Canım sen adete yakın ilişkiye girdiysen ondan olur ilişkide ağrı bende de öyle oldu 2 güne hasta oldum

Resmen aynısını yasamisiz valla adetten 3 gün önce ilişkiye girdik günüm 3 gün geçti bu kadar çabuk hamile kalmam zor dedim sonra adet olmam gereken gün bir ilişki daha oldu felaket acı hissettim kasıklarda adet olacakmisim gibi zaten 2 gün geçmedi hasta oldum

Resmen aynısını yasamisiz valla adetten 3 gün önce ilişkiye girdik günüm 3 gün geçti bu kadar çabuk hamile kalmam zor dedim sonra adet olmam gereken gün bir ilişki daha oldu felaket acı hissettim kasıklarda adet olacakmisim gibi zaten 2 gün geçmedi hasta oldum
Evet aynı şeyleri yaşamısız resmen.Keşke biraz sabırlı olsaydım :( yine de yarın bi kan testi yaptırıcam hayır bir yandan da yaptırmak istemiyorum olumsuz sonuç olunca ister istemez yüzün düşüyor.

Bende test yaptım kız 3 gün sonra tabiki negatif bende sabirsizim yni adet olunca daha bi freeee oldum :halay:bu ay inşallah :dua:

Evet aynı şeyleri yaşamısız resmen.Keşke biraz sabırlı olsaydım :KK43: yine de yarın bi kan testi yaptırıcam hayır bir yandan da yaptırmak istemiyorum olumsuz sonuç olunca ister istemez yüzün düşüyor.
Bende test yaptım kız 3 gün sonra tabiki negatif bende sabirsizim yni adet olunca daha bi freeee oldum :halay:bu ay inşallah :dua:
İnşallah.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.Herkesin gönlüne göre versin Amin :)

Kızlar aklıma takılanları soruyorum birşey daha var.Şu bir haftadır inanılmaz bir akıntım oldu hiç bu kadar gerçekten olmamıştı.Kendi kendime dedim ki bu işte bir gariplik var.Şuan da pek Yok ama bu bir haftayı nasıl kötü geçirdim anlatamam.

Valla bende de o oldu bak akinti o kadar coktuki ben adet oldum diye lavaboya gidiyordum bakıyorum akinti başka bisey yok

Back
X