Merak etmeyen flört

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Merhaba kizlar yeni basladigim bi iliskim var henüz sevgili miyiz bilmiyorum hic biseyi konusmuyoruz ama bi sekilde yakinlastik.Yüzyüze hersey güzel yalniz şöyle bi sıkıntı var bu cocuk beni merak etmiyor bulusuyoruz vakit geciriyoruz aksam eve vardin mi falan diye aramiyor suan sehir dışındayım en son bulustugumuzda hersey guzeldi sarilip vedalastik otobuse binince mesaj at falan dedi sonra ben sehir disina gelince mesaj atmadim kendisi hic arayip sormadi indin mi diye 2. Gün aradiginda dedim hic mi merak etmedin belki öldüm diye ben sana guveniyorum sana bisey olmaz falan espiriyle geçiştirdi ne diyosunuz bu duruma ?

Güvenmekle ne alaka başına bişey gelse güvenmiştim mi diyecek komik... Ben flört eden iki kişi arasında bi çekim hoşlanma varsa iletişimin hiç kopmayacağını düşünüyorum. Az konuşuyoruz demişsin. Bir şeyler paylaşmıyorsan stabil duruyosa her şey akıp gitmiyosa kısacası o iş yaş gibi geldi bana canım..

Ay bu ne kütük görse bunu utanır valla.
Böyle flört mü olur bas tekmeyi gitsin.
Yakındayken eğleniyorken herkes iyidir hoştur. Adam seninle günü dolduruyor bariz.

başta nasılsa öyle gider bence. yine istiyorsan dile getirip konuş onunla. düzelme yok aynıysa yol ver. çünkü o zaman acaba sadece yanında mı iyi uzaktayken aklında bile yoksun düşüncesi geliyor.

Cevap verdiginiz için teşekkür ederim arkadaslar.Bende anlayamiyorum telefondada gayet güzel iletisimimiz var hatta bugün bana hic aklimdan cikmiyorsun bana büyü yaptigindan şüphe ediyorum dedi acaba ben mesajlasmayi sevmedigimi falan soyledigim için mi cok uzerime düşmüyor gerci merak etmek ayrı bi olay.ben hep tanistigimizdan beri sikiya gelemedigimi ozlemenin iyi olduğunu mic mic iliskilerden hoslanmadigimi soyleyip durdum birazda benim hatam var galiba zamanla ak kara belli olur gelişmeleri yazarim

hahahahah benim en son bitirdiğim ilişki bile denmeyen anlamsız şeyi yaşıyorsunuz suan fakat köpek gibi hikayelerimi takip ediyor şuan nefret ediyorum böyle erkeklerden ya. kaç yasında erkek arkdasın ayrı sehirlerdemisiniz

Ayni şehirde çalışıyoruz ben ailemin olduğu sehire geldim o 23 yasinda ben 25

yani tabi sizde çok iletişimi olan ilişkilerden hoşlanmadığını dile getirediysenizonunda etkisi vardırç. sıkılır, soğur benden diye düşünüp uzak kalıyor olabilir. en iyisi siz dile getirin bu durumu. onunla konuşun. bakalım değişme olacak mı ?

Nasil konusmaliyim sizce bu konuyu kendimi yanlış ifade etmekten korkuyorum daha yolun basindayiz ya

Demek ki eğlenceli vakit geçirmek yada boş zamanlarını değerlendirmek için kullanıyor seni .. sevgililik aşamasına geçmeden sal gitsin

yahu bu güvenip güvenmemek değil ki,
insan arkadaşını bile uğurlasa merak eder , olmaz bundan yolun başındasın birde daha..

Sanırım ben de aynı durumu özelden mesaj atmak istedim size ama kapalı galıba. Siz ne yaşadınız acaba merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…