Merak etmiyo da değilim?

Ya evet öyle algılanma ihtimali çok yüksek katılıyorum ama hani adamın egosu bi şekilde incinsin istedim bu tür lavuklar bu şekilde egolarını tatmin ediyorlar piyasada hala varmışım diyerek önce ilgi ilgi sonra yoğunum bla bla ıssız adam tripleri
Bi nevi özgüvenini yaralamak iyi olurdu
Evet yaaaa gerizekalı madem arayıp sormayacaktın ne diye benimde zamanımı çalıp saatlerce kahve içip sohbet muhabbet ediyorsun benimle ya hatta sen çok güzelsin benimle kahve içmen benim için büyük şeref vs diye de yazdı çizdi tüm akşam 🤦🏻‍♀️

"Artık görüşmek istemeyen insan en azından 1 mesaj atardı. Ama tabi herkesten adamlık beklemem benim hatam:) ama yinede teşekkür ederim yılbaşı ve ertesi günü eğlenceli geçti boş günüm dolu geçmiş oldu zira senin x x x x x x yönlerini pek beğenemedim ve özellikle x yönün aşırı itici gelmişti ama benim doğamda herşeyi hoş görmek var. Hoşçakal boş vaktimi geçirdiğim insan:)" hahah ya olmadı gibi ama ben olsam onu egosundan vururdum hani kendini bi mok sanmasın vuh nasıl da kızı ayarladım gibisine diye :KK53:
HAhahhaha bu çok iyiymiş

Evet yaaaa gerizekalı madem arayıp sormayacaktın ne diye benimde zamanımı çalıp saatlerce kahve içip sohbet muhabbet ediyorsun benimle ya hatta sen çok güzelsin benimle kahve içmen benim için büyük şeref vs diye de yazdı çizdi tüm akşam 🤦🏻‍♀️
Ay böyle ağzı laf yapan insanları hiç sevmem ve güvenmem kesinlikle evli bu 😬😁

Ben şöyle düşünüyorum. Yılbaşında içki ictiyse, onun etkisiyle sizden elektirik aldı. Karşılık bulunca da buluştu ama aynı elektirigi ayik kafayla alamadı. Ertesi gün konuşmanız, mesajlasmaniz falan onda yine istediği etkiyi birakmayinca, adam gibi olmuyor demek yerine sizi sessize aldı. Kendiniz gidin istiyor beyefendi.

Hanımlar hala ses seda yok adamdan 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bugun tam 4 gün oldu ne yazdı ne çizdi ne de aradı sizde neden böyle dengesizce bi tavır sergiledi. Madem görüşmeyecektin bi daha o kahveyi neden içtin ya da bi gün sonra sesimi duymak için aradın ?
En son mesajı ben attım gerçi ama sizce mesaj atmalı mıyım ? 4 gündür bende sessiz kaldım ama yazmama aramama nedenini merak ediyorum.
Bence yazmamalısınız hatta o yazarsa da hemen cevap vermeyin 4 gün boyunca neden yazmadığını da sormayın umursadığınızı belli etmeyin . Yani koskoca dört gün boyunca bir fırsatı olmadığından, yoğun olduğundan yazmaması imkansız. Bence umursamayın sizinle konuşmak ve sizi tanımak isteyen insan elbet bir yolunu bulur diyorum :KK49:

Hanımlar hala ses seda yok adamdan 🤦🏻‍♀🤷🏻‍♀️
Bugun tam 4 gün oldu ne yazdı ne çizdi ne de aradı sizde neden böyle dengesizce bi tavır sergiledi. Madem görüşmeyecektin bi daha o kahveyi neden içtin ya da bi gün sonra sesimi duymak için aradın ?
En son mesajı ben attım gerçi ama sizce mesaj atmalı mıyım ? 4 gündür bende sessiz kaldım ama yazmama aramama nedenini merak ediyorum.
Tanismaniz vs romantik olmus aslinda keske daha mutlu ilerleseymis bu durum😪

Abartmayın yahu bu kadar da anlam yüklemeye gerek yok alt tarafı biraz mesajlaşıp bir kahve içmişsiniz sanki aylardır görüşüp el ele tutuşup sevgili olup bir anda bırakmış gibi konuşuyorsunuz. Birşey olmuş işte mutlaka ama artk bir önemi var mı bu kadar kafaya takmanın bir alemi yok 2 gün için yani. O yokken nasılsa öyle devam edin daha da yazmayın tabii ki görmüş yazmamış daha ne yazacaksınız hatta engelleyin gitsin yanii

Back
X