Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mideniz bi öğütsün bi fırsat verin istersenizArkadaşlar kayısı yedim üstüne su içtim baya içtim hatta kuru üzüm bile yedim üstüne halen daha afedersiniz ama ishal olamadım sizde de var mı öyle şeyler
Kayisiyi fazla yiyin etki ederArkadaşlar kayısı yedim üstüne su içtim baya içtim hatta kuru üzüm bile yedim üstüne halen daha afedersiniz ama ishal olamadım sizde de var mı öyle şeyler
Evet çünkü makat bölgemde ağrı çok oluyor kabız olmamam gerekiyorİshal mı olmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki ben
10 15 tane yedim gece yedim yattım sabah aç karnına sıcak suyla yedim olmadiKayisiyi fazla yiyin etki eder
Mideniz bi öğütsün bi fırsat verin istersen
Yok acaba bende kansızlık var o yüzden mi olmuyor tam olarak bilmiyorum bir aydır böyleyim hergun tuvalete çıkıyorum ağrıdan oturamiyorum hastaneye gittim fitil verdi ama fayda etmediMideniz bi öğütsün bi fırsat verin isterseniz
Çok geçmiş olsun sıvı bol tüketin. Zeytinyağlı tüketinEvet çünkü makat bölgemde ağrı çok oluyor kabız olmamam gerekiyor
Canım burada başka bir sayfada görüp ne olur ne olmaz diye ss almıştımEvet çünkü makat bölgemde ağrı çok oluyor kabız olmamam gerekiyor
Tşk ederim canım ben de öyle yapıyorum ama yinede çok ağrıyor sıcak suya oturduktan sonra yumuşak kalsın diye de krem sürüyorum ama cnm yine çok yanıyorCanım burada başka bir sayfada görüp ne olur ne olmaz diye ss almıştım
Kayisi kuruysa islatmadan yiyin. Zeytin yaginida deneyin. Hic birsey fayda etmiyosa doktorunuza gozukun dogum yaptigimda dikislerim oldugu icin cikamamistim buyuge ondan dolayi bana doktor küçük fitil gibi birsey vermisti bunu makata verin dedi sonrasind ayapa bilirsiniz ise yaramisti. Doltorunuz belki ondna yazar ismimi hatirlamiyorum10 15 tane yedim gece yedim yattım sabah aç karnına sıcak suyla yedim olmadi
Fitil kullandım hemde iki çeşit kabız değilim şuan ama makat bölgem çok ağrıyorKayisi kuruysa islatmadan yiyin. Zeytin yaginida deneyin. Hic birsey fayda etmiyosa doktorunuza gozukun dogum yaptigimda dikislerim oldugu icin cikamamistim buyuge ondan dolayi bana doktor küçük fitil gibi birsey vermisti bunu makata verin dedi sonrasind ayapa bilirsiniz ise yaramisti. Doltorunuz belki ondna yazar ismimi hatirlamiyorum