Merak ettiğim bir şey var

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
İyi geceler herkese, burada söyleyeceğim bir şeye benzer bir başlık açılmıştır sanırım ama benim tarzımda çok ince bir ayrıntı var. Konu erkeklerin sevgilisi varken başka bir kızın fotoğrafına bakıp mast yapması hakkında. Çoğu kişi erkeği ve konu sahiplerini suçlamıştır ama merak ettiğim, sadece erkek mi suçludur? Fotoğraf sahibi kız erkeği kışkırtma amacı gütmüş olamaz mı? Maksadım erkekleri savunmak değil kesinlikle ama farklı ihtimallerle de bu konuyu irdelemek gerekir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

fotoğraf sahibi kız, dur ben öyle bi kışkırtayım ki bana bakıp mast yapsın bütün erkekler mi demiş ?

mesele nedir bayan
suc ,hareketsiz duran fotografta mi
yoksa o fotografi eline alip pantazilerine dahil edende mi diye mi soruyorsunuz ?

edit:
Bugün eşimi elinde telefo mas. yaparken yakaladım diyen Bayanın eşi de konu açtı galiba sandım bir an.

Ulan, fotoğrafta bile olsa yine kadın suçlu!

(Cümleye 'ulan' diye başladığım için çok özür dilerim kk kadınları. Tepkimi olduğu gibi döktüm ortaya.)

Allah Allah yine kadin suclu oldu. Ya ne sexy foto suctur, ne de masturbasyon yapmak. Sene 2015 son ceyrek insaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…