Merak ettiğim ve saçma bulduğum bir soru kızlarr

arzum66

AşKıM ÇaBuK GeL..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
432
0
46
İstanbul
bir sorum olacak ben 8 ocakta regl oldum..ve 5 subatta ilişkimiz oldu sadece esimle farklı sehırlerde olmak zorunda oldugumuz icin..ayın 10 unda olmam gerekirken hala olmadım dielimki hamileyim 5 hafta oluo ama ilişki 10 gun once oldu.orada damı 5 hafta sayılıo?

arzumcum sorunu pek anlamadımm hamilesin ve kaç haftalık bebişin olduğunumu öğremek istiyorsun

evet canım 5 hafta 2 günlük hamilesin.. bunu hesaplarken son adet tarihinin ilk günü gebeliğinin ilk günü olarak hesaplanıyo.. yani aslında yumurtanın yaşıdır burda hesaplanan..

evet canım 5 hafta 2 günlük hamilesin.. bunu hesaplarken son adet tarihinin ilk günü gebeliğinin ilk günü olarak hesaplanıyo.. yani aslında yumurtanın yaşıdır burda hesaplanan..

yok hamılemıyım bilmiorum sadece merak ettim bu dogrumu die..şimdi test yapsam cıkarmı yani bu kadar erken?

yok hamılemıyım bilmiorum sadece merak ettim bu dogrumu die..şimdi test yapsam cıkarmı yani bu kadar erken?

eczaneden aldığın test sabah ilk idrarda daha iyi sonuç verir ama adetinin 1 hafta gecikmesini beklesen testi yapmak için en azından muallakta kalmazsın.. bazılarının hemen sonuç veriyo ama belli olmaz tabi :8:

hımsss regline çok az bir süre kala birlikte olmuşssun eşinle ama reg dönemlerin 35-günde bir oluyorsa geç döllenme olmuş olaiblir canım kan testi yaptır varsa birşey çıkar

bende ilk korunmayı bıraktığımda aynı senin gibiydi durumum regl den 5 gün önceydi ve reglim 15 gün gecikti kan idrar hiçbirşey sonuç vermedi stresten acabamı demekten birde vucut sapıttı sanırım:D ilkdefa korunmayınca gelmedi sonraki aylar düzeldi tekrar yani psikolojijte olabilir

saolun kızlar ben beklicem daha 5gun falan..olmazsam yaparım cunku cok dusuk ihtimal..benim merakım haftası 5 oluyormus gene de cok sacma gelmişti de dogruymuss:26:

bende ilk korunmayı bıraktığımda aynı senin gibiydi durumum regl den 5 gün önceydi ve reglim 15 gün gecikti kan idrar hiçbirşey sonuç vermedi stresten acabamı demekten birde vucut sapıttı sanırım:D ilkdefa korunmayınca gelmedi sonraki aylar düzeldi tekrar yani psikolojijte olabilir

olabilir valla..kesin öledir saten :1:nerde bizde tek vurusta tutturcazzz :57::57::57:

evett istemezmiyim çok istiyorumm:( ama henüz tutturamadık 3,5 yıllık evliyim fakat 3 aydır korunmuyoruzzz inş yakında bebiş olurr.
sen nkedar zamandır istiyorsun canım

bizim 7,5 aylık evliyiz..ama ilk 4 ay korundum sonra 5.ay kocam askere gitti:( simdi dönmesini beklıom istioruz ama inşallah kavusuruz hepimiz

bizim 7,5 aylık evliyiz..ama ilk 4 ay korundum sonra 5.ay kocam askere gitti:( simdi dönmesini beklıom istioruz ama inşallah kavusuruz hepimiz

ay ay kıyamam Allah kavuştursun canım, inş. en kısa zamandada bebiş haberide alırsın. bizimde askerliğimiz var daha:( ama erteledikçe erteliyoruzz yoldaş istiyorum kendime ondan sonra göndereceğim askere kocişi:)

ay ay kıyamam Allah kavuştursun canım, inş. en kısa zamandada bebiş haberide alırsın. bizimde askerliğimiz var daha:( ama erteledikçe erteliyoruzz yoldaş istiyorum kendime ondan sonra göndereceğim askere kocişi:)

saolasın canımm:43:
uzayacak die korktuk pat die gidiverdi :( mayısta gelecek Allah nasip ederse..:72:
benim arkadasım var 11 aylık bebegi var onunkide gitti ama oyle daha zor oluyomus..cocuk babayı unutuo dio:53:

Back
X