Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

canım ama palette iyi parlak yapıyo yıpratmıyo saçı diyorlar Napıcağımı bilemiyorum senden başka kimse cevap vermedi sağola.s.

rica ederim canım. bende saçımı palette yoğun açıcı ile açıp karamele boyadım ve yıpranma olmadı saçım boyalı olduğu halde. ama istediğin renk çok açık bir renk değil ve loreallede aynı sonucu elde edebilecekken ben olsam boşuna açıcı kullanmam demek istedim tatlım. herkesin saçında aynı reaksiyonu vermiyor palette benim saçımı hiç yıpratmadı hatta parlak oldu.hihoyyyt istediğin rengi tam olarak koysan daha fazla yardımcı olabilirim sana

kızlar karamel saça ne renk balyajlar önerirsiniz doğal durmasını istiyorum mesela acık kumral balyaj olur mu :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
rica ederim canım. bende saçımı palette yoğun açıcı ile açıp karamele boyadım ve yıpranma olmadı saçım boyalı olduğu halde. ama istediğin renk çok açık bir renk değil ve loreallede aynı sonucu elde edebilecekken ben olsam boşuna açıcı kullanmam demek istedim tatlım. herkesin saçında aynı reaksiyonu vermiyor palette benim saçımı hiç yıpratmadı hatta parlak oldu.hihoyyyt istediğin rengi tam olarak koysan daha fazla yardımcı olabilirim sana

bugün palette natural colors açık karamel aldım Yolculuktan dönerken Şimdi sence tam olmasa da güzel bi renk olmaz mı Palettenin sitesinden denedim de koyu kahve üzerine O renk değil ama orta bi renk Kuzenim zaman geçince üstüne aynı renkten bi daha boyarsın dedi Sence tutar mı

bugün palette natural colors açık karamel aldım Yolculuktan dönerken Şimdi sence tam olmasa da güzel bi renk olmaz mı Palettenin sitesinden denedim de koyu kahve üzerine O renk değil ama orta bi renk Kuzenim zaman geçince üstüne aynı renkten bi daha boyarsın dedi Sence tutar mı

canım bugün annemin saçını palette karamel 7.55 ile boyadım. saçı koyuydu ve şu anda hafif bakır yansımalı bir renk ortaya çıktı. fönlenince de güzel durdu. ama tabi tam karamel olmadı açılmadığı için. ama güzel durdu en azından 1-2 ton açıldı saçının rengi.

bu arada seninki bir de açık karamelmiş daha da açık olur tahminimce ama bakır yansımalar mutlaka olacaktır. 2. 3. boyamada oturur kuzenin doğru demiş hadi boya resim koy canımopuyorumnanaktan

bu arada seninki bir de açık karamelmiş daha da açık olur tahminimce ama bakır yansımalar mutlaka olacaktır. 2. 3. boyamada oturur kuzenin doğru demiş hadi boya resim koy canımopuyorumnanaktan

yaa canım annem dedi ki Bi keresinde bitkisel almıştım Şu varsa kullanılmaz yok tahriş edebilir dirsek içinde boyayı 48 sa dene falan gibi şeyler yazıo die geri verdim Beni de korkuttu Zaten bu sitede mi ne gördüm bi haber vardı Bi kadının kulakları siyahlaşmış yüzü tamamen yanmış boya yüzünden Boyayı atmak da istemiorm ama değiştiremem de yolculuktayken almıştım Yüzümden olmak istemiorm :a015:

url]

bu ne renk arkdşlar yardım edermisiniz:(

canım o renk akmış karamelin üzerine sık balyaj atılmış bir sarı..tboyayla elde edemezsin maalesef bu rengi.ama ben tavsiye etmem bu rengi yıkandıkça saç turunculaşıyo hoş bir sarı olmuyor.

kzlar bana yardım etmicekmisiniz karamel saca ne renk balyaj olur doğal durmasını istiyorum ?

bakr.jpg

Kızlar bu kızın saç rengini evde kendim hangi boya veya boyalarla nası elde edebilirim? Saçımın renginin resmini aşağıya koyuyorum ve saçımda hiç işlem yok şu an.
123kubo.png

bu rengi bende istiyordum ama burda kimse bu rengin hangi renk olduğunu ve evde nasıl yapıldığını bilmiyor..herkes kuaföre yaptır die öneride bulunuyor...ben mantık yürüttüm bakır kahve boya aldım boyadım ama bu renk olmadı...bakalım sırayla deniycem elbet tuttururum...

Kuaföre yaptırınca da tuzlu oluyor biraz evde elde edebilir miyim acaba diye sormuştum ya sanırım kuaföre yollanacağız. :)) ıçinde bakır olduğu belli ama başka hangi renk var acaba?

2io2nw6zj4vl1.jpg
[/URL] [/IMG]

kızlar bu saç rengini bilen varmı sizce hangi renk?

canım karamel olduguna emnmisin arkadşımn saçı karamel ama bu renkten daha farklı duruyo

bakr.jpg

Kızlar bu kızın saç rengini evde kendim hangi boya veya boyalarla nası elde edebilirim? Saçımın renginin resmini aşağıya koyuyorum ve saçımda hiç işlem yok şu an.
123kubo.png

kızlar bende bakır kahve diye mantık yürütmüştüm ama öle olmadığınıda örğrendik :) Diyorum ki acaba bakır kahve ile bi miktar bakır kızılının karışımı olabilir mi CADIARZU

Back
X